Eveniment-Social

Rectorul UAIC a dialogat despre cum se va încheia anul universitar, derularea evaluărilor, dar şi ce măsuri s-au luat în contextul pandemiei cu Covid-19, în Platoul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 05 mai 2020

Marți, 5 mai 2020, la ora 11.00, rectorul Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din IAȘI, prof. univ. dr. Tudorel Toader a venit cu informații complete, proaspete și utile pentru studenți, profesori și angajați, absolvenți de liceu legate de ce s-a întâmplat și ce urmează să aibă loc, pe fondul pandemiei de COVID-19 în instituție, într-o ediție specială BZI LIVE! Astfel, universitarul a dialogat pe subiecte fierbinți și de maxim interes legate de: cum a avut loc activitatea până acum la UAIC pe zona didactică, cu studenții și din perspectiva administrativă și ce se va întâmpla, tot pe același palier, în săptămânile următoare.

De asemenea, cum a avut loc procesul educaţional on-line, ce reacții are de la întreaga comunitate a celei mai vechi instituţii de învăţământ superior a României (formată din aproximativ 28 mii membri – n. r.) în acest context s-a mai abordat cu rectorul de la Cuza. Mai departe, despre cum se va încheia acest an universitar, derularea evaluărilor, licenței, disertație, doctoratului în regim on-line, ce măsuri s-au luat au fost alte puncte ale dialogului din Platoul BZI LIVE. Inclusiv procedura de Admitere 2020, proiectele dedicate studenților și profesorilor, investițiile pe care le derulează sau urmează a le implementa instituția au fost alte aspecte prezentate de rectorul Universității Cuza!

Comentarii
Adauga un comentariu