Actualitate

Reghe a postat imagini rare cu Corina Caciuc și fiul lor. Pozele cu cei doi au „topit” internetul

Publicat: 18 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reghe a postat imagini rare cu Corina Caciuc și fiul lor. Pozele cu cei doi au topit internetul
Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a început să își expună pe contul de socializare noua familie

Proaspătul tătic Reghe a postat recent imagini rare cu iubita sa Corina Caciuc și fiul lor, Liam, care împlinește două luni pe 19 iulie. Dacă în urmă cu ceva timp antrenorul de fotbal era destul de rezervat să-și expună noua familie în mediul online, acum situația s-a schimbat. Dincolo de toate acestea, Laurențiu Reghecampf își continuă disputa în instanță cu Anamaria Prodan, cu privire la pensia alimentară pentru fiul Bebeto.

Laurențiu Reghecampf a început să își expună noua familie și nu se mai ferește de bârfe și de cârcotași. Fostul antrenor al Craiovei a publicat imagini noi cu iubita lui, Corina Caciuc, și cu fiul lor, Liam, care marți, 19 iulie, va împlini două luni.

Reghe, în vârstă de 46 de ani, noul antrenor al echipei de fotbal Neftci Baku, din Azerbaidjan, a luat prin surprindere pe toată lumea după ce, în două zile, una după alta, a publicat pe Instagram două imagini personale, cu Corina Caciuc (29 de ani) și fiul lor, Liam. Micuțul a venit pe lume pe 19 mai și iată că marți, 19 iulie, împlinește deja două luni.

Reghe a postat imagini rare cu Corina Caciuc și fiul lor

În prima imagine, Reghe apare alături de Corina, care e toată lipită de el, etalându-și ceasul de lux, dar și zâmbetul fericit. În cea de-a doua imagine, iubita lui Reghe apare jucându-se cu copilul și cu doi căței alături, care parcă cer și ei atenție și joacă. O ploaie de comentarii au atras cele două imagini.

„Drum presărat cu flori și iubire, iar puiuțul vostru să fie sănătos și fericit, alături de ceilalți frați!”, „Să fiți fericiți până la adanci bătrâneți! Meriți, Reghe!”, „Superbă fotografia”, „Tot ce contează este fericirea lângă persoana iubită, nu ce spun alții”, „Asta înseamnă o femeie frumoasa natural”, „Dragostea plutește în aer… Să fiți fericiți!”, „Corina, frumoasă, ce să zici, dar diferența de vârsta se vede. Zici că e fiica ta”, „În formula asta îmi place de tine! Cu Prodanca se vedea cu ochiul liber că era totul fals”, sunt doar câteva dintre comentariile care au curs la postările lui Reghe.

Evident că au fost câteva mesaje și de la persoane care sunt de parte impersarei Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf are trei băieți cu trei femei

Selecționerul de fotbal are trei copii, cu toții băieți, însă a mai avut și o fetiță, cu prima soție, care a murit la puțin timp după naștere. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, când Corina Caciuc, actuala lui parteneră, a adus pe lume un băiețel.

„Astăzi dimineață (n.r. – 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf.

Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. De cealaltă parte, Anamaria Prodan are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. În prezent, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în divorț, după 15 ani de mariaj.

Adauga un comentariu