Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf a mers acasă la Anamaria Prodan. Impresara spune ce și-au vorbit, la un an de la separare

Publicat: 13 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Laurențiu Reghecampf a mers acasă la Anamaria Prodan. Impresara spune ce și-au vorbit la un an de la separare
Laurențiu Reghecampf a mers acasă la Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la un an de la despărțire, iar impresara a povestit ce au discutat, dar și când urmează să se afișeze cu noul ei partener.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit recent chiar la vila unde impresara locuiește. Vedeta a mărturisit la Antena Stars că antrenorul a mers la casa până unde anul trecut au locuit împreună, însă nu a mărturisit și ce și-au spus de fapt, dar a relatat cum a fost atitudinea pe care încă soțul ei a avut-o.

Laurențiu Reghecampf a mers în casa unde a locuit cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a spus că nu ține legătura cu antrenorul pentru că nu își dorește asta și nici Laurențiu Reghecampf nu vrea. Impresara a spus că acesta a stat 15 minute și a plecat cu capul în pământ.

„Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ”, a zis Anamaria Prodan.

L-a iertat de foarte multe ori pe antrenor

Vedeta a spus că l-a iertat de nenumărate ori pe antrenor și nu mai este dispusă să facă asta. Acum, aceasta spune că atât ea, cât și copiii au rămas cu amintiri frumoase.

„Este o vorbă care spune totul >. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același. Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis. Cumva eu și copiii am rămas cu niște amintiri frumoase, pe care ne chinuim încă să le mai păstrăm, pentru că au fost umbrite de multă minciună, nenorocire, golănie, ce este mai urât pe Pământ”, mai spune Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „O să mă afișez fără niciun fel de problemă”

Anamaria Prodan are o nouă relație, însă vrea să fie foarte discretă și susține că nu se va afișa public cu partenerul său până în ziua în care va divorța în sfârșit de Laurențiu Reghecampf.

„Eu sunt foarte fericită, eu am o altfel de educație, provind dintr-o altă lume. Eu până în ziua în care o să fiu divorțată, o să fiu Anamaria Prodan singură, cu copiii mei cu foarte mulți admiratori și prieteni care vor rămâne la nivelul ăsta. În ziua în care se va pronunța divorțul, atunci o să mă afișez fără niciun fel de problemă”, a mai zis ea.

Comentarii
  • Comparatia cu Isus………e ………………ce sa mai povestim . Hai nene sa ne mai vedem lungul nasului …………..sport , curvariseala, droguri si curve . Chiar nu aveti nimic in comun cu religia !
    Evident ca vine si scadenta .

Adauga un comentariu