Cancan

„Regina Întunericului”, scandal cu o colegă la „Chefi la cuțite”. „Încerc să mă stăpânesc”

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Regina Întunericului scandal cu o colegă la Chefi la cuțite. Încerc să mă stăpânesc
Gabriela Lucuțar și-a ieșit din fire în ultima ediție a emisiunii Chefi la cuțite

Gabriela Lucuțar, supranumită și „Regina Întunericului”, a făcut un scandal monstru cu o colegă din emisiunea „Chefi la cuțite”. Totul s-a întâmplat odată ce concurenții au fost puși să gătească în echipe. Gabriela Lucuțar a fost deranjată de modul în care colega ei dădea indicații celor care găteau.

Gabriela Lucuțar și-a ieșit din fire în ultima ediție a emisiunii Chefi la cuțite. Totul ar fi pornit de la atitudinea unei colege din echipa sa, care a reușit să o supere foarte tare.

„Regina Întunericului”, scandal cu o colegă la „Chefi la cuțite”

Au apărut deja primele altercații la Chefi la cuțite, sezonul 13. Concurenții aleși să meargă mai departe în competiția culinară au fost puși să gătească pentru prima oară în echipe, lucru care a stârnit reacții acide din partea unor concurenți. Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, a răbufnit în timpul filmărilor, fiind enervată la culme de o colegă.

Concurenții au trebuit să prepare rețete pe bază de fructe și legume. Chiar dacă tema pare una simplă, cu toții au fost puși pe fugă în cămară. Gabriela Lucuțar a avut o scurtă altercație cu Iulia Creangă, cea desemnată să fie atentă la fiecare fel al membrilor echipei sale.

„Regina Întunericului” nu a fost de acord cu modul în care colega ei dădea indicații. Ei i s-a părut că mai mult se bagă în seamă și, din puctul său de vedere, a făcut chiar și greșeli când gătea.

„Stai pe margine, nu stai bine, pune farfuriile, întinde farfuriile. Îngerii stau cu ochii pe noi. Îi place să îmi dea mie indicații. Ea nu știe nimic despre mine. Chef, eu nu mai învârt în nimic. Sub nicio formă Iulia nu a fost cea care a condus echipa, ea se băga foarte mult în seamă și, din punctul meu de vedere, chiar a făcut niște greșeli majore, dar eu am lăsat-o în pace”, a spus Gabriela Lucuțar.

I-a dat o mână de ajutor

La un moment dat, „Regina Întunericului” s-a apropiat de Iulia Creangă și i-a pus niște condimente în vasul în care gătea. Explicația sa a fost aceea că a vrut să o ajute, fiindcă i s-a părut că preparatului ei îi lipsea ceva.

„Încerc să mă stăpânesc, dar îmi este foarte greu, cu o persoană ca ea. Am văzut niște condimente, am pus mâna pe ele și le-am aruncat în tigaia ei, apoi am amestecat. O ajutam, pentru că mi s-a părut că nu are culoare cărnița. Îi lipsea ceva”, a mai spus Gabriela Lucuțar.

Iulia Creangă a justificat că indicațiile sale au avut scopul a ajuta echipa să gătească cât mai rapid și mai eficient. „Regina Întunericului” nu i-a luat în seamă spusele.

„M-am dus la ea și i-am arătat cum să îl zdrobească, ca să îi meargă mult mai repede. Nu cred că m-a băgat în seamă, nu cred că a făcut absolut nimic. Nici nu vrea să se implice”, a spus și Iulia Creangă.

Adauga un comentariu