Actualitate

Remediul natural care te scapa in 15 minute de petele negre de la coate si axile. Si nici nu te costa mult

Publicat: 27 feb. 2020

Petele negre de la coate şi axile. Foarte multe persoane se confruntă cu această problemă supărătoare, a petelor negre pe anumite zone ale corpului. Și vorbim aici despre gât, coate, genunchi ori axile. Iar industria cosmetică se ocupă permanent de această situaţie, deoarece este considerată inestetică.

Însă există o mulţime de tratamente pe care le putem încerca acasă şi care nu ne costă aproape nimic. Sunt extrem de uşor de folosit, iar în câteva zile, problema poate fi considerată rezolvată.

Cei care prezintă astfel de semne ajung să se simtă inconfortabil în preajma celorlalţi şi să le ascundă. Și totuși nu este nimic ruşinos, iar cu ajutorul remediilor naturale pielea poate căpăta o nuanţă naturală.

Petele negre de la coate şi axile

Această problemă poate fi cauzată de probleme genetice. De asemenea, şi expunerea la soare timp îndelungat poate cauza colorarea neplăcută a pielii. În plus, femeile care au sindromul ovarelor polichistice pot observa o înnegrire a pielii în unele zone.

Totodată, și persoanele care slăbesc sau se îngraşă rapid ori cele care au diabet se pot confrunta cu această problemă.

Remediu natural

Iată remediul natural care te ajută să scapi de probleme fără să ai efecte adverse. Ai nevoie de: 1 lingură de sare, 1 lingură de bicarbonat de sodiu și 1 lingură de ulei de măsline.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste ingrediente într-un bol, până când se obţine o pastă. Se aplică pe zonele afectate şi se aşteaptă timp de 20 de minute să acţioneze. Se clăteşte cu apă rece după trecerea timpului.

O altă soluţie eficientă pentru a scăpa de petele negre de la coate şi axile este amestecul de lămâie, lapte şi argilă albă. Se amesteca ingredientele, se aplică pasta pe zonele afectate şi se lasă să acţioneze timp de 15 minute. Se clăteşte cu apă rece. Repetă aceste tratamente până când vei observa dispariţia petelor.loading...

Adauga un comentariu