Actualitate

Replica acidă a PSD după ce Liviu Dragnea i-a acuzat pe lideri că s-au predat lui Klaus Iohannis: Îi înţelegem suferința

Publicat: 20 sept. 2021
PSD siglă
PSD

Liviu Dragnea a spus, în cadrul unui interviu de la o televiziune din România, despre faptul că PSD s-a predat lui Klaus Iohannis. Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al social democraților neagă acest lucru. De altfel, Oprea a precizat că îi înţelege suferinţa fostului lider.

Liviu Dragnea a mai spus, în cadrul interviului şi despre relaţia dintre Klaus Iohannis și Ludovic Orban şi a precizat motivul pentru care cei doi nu îşi mai vorbesc.

PSD neagă declaraţiile lui Liviu Dragnea referitor la o eventuale preluare a partidului de către Klaus Iohannis

Purtătorul de cuvând al PSD a avut o reacţie tranşantă la declaraţiile lui Liviu Dragnea referitor la faptul că formaţiunea politică ar fi condusă, din spate de președintele Klaus Iohannis. Acesta a mai menţionat faptul că nu a simţit niciodată vreo presiune din partea serviciilor şi că îl înţelege pe Liviu Dragnea şi suferinţa pe care acesta a avut-o în închisoare:

„Un lucru cert este că am câștigat alegerile. Suntem atât de predați către oricare instituție încât le-am făcut în ciudă și i-am bătut de i-am snopit și promitem, noi cei de la PSD, că o să facem la fel și data viitoare – o să câștigăm alegerile. Sigur că de fiecare dată când se mai întâmplă ceva, un congres al PNL, un congres al USR PLUS, și se declanșează o criză politică apar și înspre PSD diverse scenarii. Ne-am obișnuit cu cele, sunt dintotdeauna. Eu, personal, nu. (…) Politic, nu, niciodată – despre influenţa serviciilor în PSD -. Sigur că Liviu Dragnea a fost președintele PSD. A trecut printr-o suferință totuși pe care dumnealui a descris-o ca un iad. Din punctul acesta de vedere, înțelegem suferința prin care a trecut. Îi urăm multă sănătate”.”, a spus Radu Oprea.

Liviu Dragnea a afirmat faptul că președintele Klaus Iohannis conduce PSD-ul

În cadrul interviului, Liviu Dragnea a oferit mai multe declaraţii extrem de interesante. Acesta susţine că PSD-ul a capitulat în fața președintelui Klaus Iohannis şi că în interiorul acestuia sunt extrem de multe persoane infiltrate:

„PSD e predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD e complice, prin acțiunile conducerii, la jaful național care se întâmplă în România de aproape doi ani de zile. PSD e complice, prin modul de acțiune al conducerii, la tot acest dezastru economic și la viața din ce în ce mai rea pe care o au românii. PSD e complice la faptul că resursele noastre sunt din ce în ce mai mult drenate în afară”, a declarat Dragnea, duminică, la Realitatea Plus, citat de Agerpres.

Pe de altă parte, fostul președinte al PSD susţine că președintele Klaus Iohannis este supărat pe Ludovic Orban pentru că cel din urmă a vorbit în mai multe cercuri despre faptul că va candida la alegerile prezidențiale din 2024:

„Ludovic a devenit un om incomod pentru că a făcut o greșeală. După ce și-a dat demisia din funcția de prim-ministru, a fost la o chermeză cu o parte din miniștrii din cabinetul demisionar și a spus că el ar urma să fie candidatul la prezidențiale.

A doua zi, Iohannis l-a chemat și, la sfârșitul întâlnirii, i-a spus: „Ludovic, cu alegerile din 2024, e problema mea, nu e problema ta”. După această întâlnire, nici în ziua de astăzi nu și-au mai vorbit”, a mărturisit Liviu Dragnea la Realitatea.

Comentarii
Adauga un comentariu