Stiri medicale

OMS: Să se retesteze pneumoniile suspecte de la finalul lui 2019

Publicat: 06 mai 2020
medic care analizeaza probele
Retestarea pneumoniilor de la finalul 2019

Retestarea pneumoniilor de la finalul 2019. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a cerut țărilor să investigheze eventualele cazuri suspecte precoce de coronavirus înainte de decembrie 2019, când primele cazuri umane au fost identificate oficial în Wuhan.

Boala identificată ulterior drept COVID-19 a fost raportată pentru prima dată de către autoritățile chineze la OMS la 31 decembrie și nu s-a crezut anterior că s-a răspândit în Europa până în ianuarie.

Purtătorul de cuvânt al OMS, Christian Lindmeier, a spus că alte cazuri anterioare ar putea apărea după retestarea probelor.

Un spital francez care a testat probe vechi de la pacienții cu pneumonie a descoperit că a tratat un bărbat care avea COVID-19 încă din 27 decembrie, cu aproape o lună înainte ca guvernul să confirme primele cazuri.

În prezent, nu există nicio sugestie că virusul a apărut din altă parte decât Wuhan, China. Se crede că, în schimb, cazul francez a fost conectat cumva la o persoană care a călătorit de acolo în decembrie, înainte ca virusul să fie identificat sau raportat de China, a spus purtătorul de cuvânt al OMS, potrivit Reuters.

Cu toate acestea, pacientul francez nu se crede că ar avea o legătură directă cu China sau o istorie a călătoriilor recente, iar experții spun că cazul francez necesită mai multe investigații.

Retestarea pneumoniilor de la finalul 2019

Lindmeier a încurajat alte țări să verifice înregistrările cazurilor de pneumonie de origine nespecificată de la sfârșitul lui 2019, deoarece acest lucru ar oferi o „imagine nouă și mai clară” a focarului.

Aceasta a apărut în urma unei noi analize genetice a noului coronavirus care arată că circulă la oameni încă de la sfârșitul anului trecut și trebuie să se fi extins extrem de rapid după prima infecție.

Probele au fost prelevate de la mai mult de 7.600 de pacienți din întreaga lume.

Cercetătorii de la University College London Genetics, Marea Britanie, au analizat, de asemenea, mutații ale virusului și au găsit dovezi de răspândire rapidă.

Ei au spus că descoperirile indică faptul că virusul a început să infecteze oamenii la sfârșitul anului trecut, eliminând orice scenariu care presupune că SARSCoV-2 ar fi putut fi în circulație cu mult înainte de a fi identificat și, prin urmare, au infectat deja proporții mari ale populației.

Între timp, secretarul de stat american Mike Pompeo spune că țara sa are dovezi că noul coronavirus a ieșit dintr-un laborator din Wuhan, deși oamenii de știință au transmis OMS că este de origine animală.

Comentarii
  • De ce personalul sanitar chinez care au transportat cu ambulanta persoanele la spital inca in perioada 16-19 oct 2019 era echipat cu echipamentul actual pentru COVID adica cu MASTI, OCHELARI, VIZIERE, COMBINEZOANE ETC????? numai ca balnavii nu erau transportati cu izoleta pe targa . De ce? China, guvernul chinez, stia foarte bine ce a facut , STIA CA URMEAZA O EPIDEMIE, PANDEMIE,De ce pacientul 0 al lumii este un medic militar chinez care lucra in laboratorul mortii din wuhan?De ce china a anuntat oms abia
    pe 31 dec 2019 decembrie cand pe 12 decembrie avea minim 38 de infectari si stia adevarul, stia ce a facut? De ce multe rapoarte, documente secrete , au fost distruse, urmele bombei biologice s-au chinuit sa stearaga, multe persoane implicate au disparut ucise sau reduse la tacere / De ce china nu permite efectuarea unei anchete internationale IN CHINA daca este adevarat ca nu a raspandit intentionat virusul wuhan in toata lumea? De ce numai din china vin toate epidemiile mortale in lume ascunse sub diferite masti de gripa aviara, gripa porcina Sars-uri si Mers-uri/ TARE AM VREA SA VEDEM RECIPIENTUL DIN LABORATORUL MORTII DIN WUHAN CU ETICHETA SARS- COV-2 CU TOATE TIPURILE A,B, C, SI TULPINILE FIECARUI TIP. TULPINILE VIRUSULUI SUNT PRODUSE TOT IN LABORATOR NU IN NATURA PENTRU CA ACEST VIRUS ESTE IN LUCRU DIN 2015.De ce virusul Wuhan are o forma ciudata conceputa genetic in laborator cu ace in jurul coroanei ace , tepe care încorporează si părţi ale genomului HIV? Inserţiile din proteinele spike ale noului Cov cu secvenţele HIV-1 gp120 şi Gag nu se pot produce intamplator in natura, la animale CI DOAR IN LABORATOR! Trebuie sa stim adevarul este dreptul nostru! De cercetari si concluzii eronate ne- am saturat! Noi tragem concluzia reala ca virusul wuhan a fost dat INTENTIONAT!!!!!!! de China IN DIVERSE TARI ALE LUMII DIN ORDINUL PARANOICULUI PRESEDINTE COMUNIST CA IN SFARSIT DUPA CELELALTE TENTATIVE ESUATE CU SARS-URI SI MERS-URI DE LABORATOR WUHAN, CHINA ACUM A REUSIT SA DISTRUGA TOATA LUMEA DE PE PLANETA SI TOATA ECONOMIA MONDIALA SI SA RAMANA SINGURA TARA DE PE PLANETA PUTERNICA CARE SA CONDUCA PLANETA. SA SPERAM CA VA FI ASPRU PEDEPSITA

Adauga un comentariu