Diete si regimuri

Băutură de slăbit: rețeta pentru apa de detoxifiere bogată în vitamina C

Publicat: 12 nov. 2020
kiwi
Această băutură foarte ușoară de detoxifiere este o mică bombă de vitamina C, cu un foarte important rol anti-oboseală.

Această băutură foarte ușoară de detoxifiere este o mică bombă de vitamina C, cu un foarte important rol anti-oboseală. Suficient pentru a ne reîncărca bateriile pentru a fi într-o formă excelentă!

Aceasta este una dintre tendințele momentului: apele aromate cu ingrediente proaspete. Nimic nu ar putea fi mai natural, deoarece rețetele constau doar din apă, fructe și ierburi proaspete. Un amestec foarte simplu, dar benefic, atât pentru sănătate, cât și pentru silueta! Și din motive întemeiate: prin macerare, fructele eliberează vitaminele care contribuie la bunăstarea corpului.

Pentru a îmbogăți băuturile, ne bazăm pe fructe bogate în vitamina C (lămâie, guava, mango). Aceasta rețeta de detoxifiere este formată din kiwi, portocale și pătrunjel, fructe și ierburi, de asemenea, pline de vitamina C. O combinație eficientă! Iată rețeta răcoritoare pentru apa de detoxifiere bogată în vitamina C:

Ingredientele necesare:

  • 2 kiwi
  • o portocala
  • 30 g patrunjel
  • 1 litru de apă de izvor

Curățați kiwi-urile și tăiați-le în bucăți! Indepărtați toată coaja de portocală și tăiați pulpa în felii! Puneți toate ingredientele într-un borcan. Se lasă să se macereze la frigider timp de 12 ore înainte de consum.

Bine de știut: aportul zilnic recomandat de vitamina C este de aproximativ 110 mg pe zi pentru adulți (nefumători), dar mulți experți cred astăzi că ar trebui să fie mult mai mare. Un studiu a arătat că o cantitate de 250 mg până la 1 g pe zi, timp de trei până la opt săptămâni, a redus semnificativ riscul de a răci! Pe scurt, iarna, aceasta vitamina este esentiala.

Adauga un comentariu