Reteta de slabit cu lamaie: slabesti sanatos in mod rapid

Reteta de slabit cu lamaie: slabesti sanatos in mod rapid

03 iun. 2021, 19:59
BZI.ro, în Sanatate

Dieta cu lamaie este o metoda de slabire care are trei virtuți principale: aceea de a purifica corpul și, cireașa de pe tort, de a alunga kilogramele în plus. O dieta pentru slabit, care este o mina de beneficii și care nu prezinta niciun pericol.

Dieta cu lamaie inseamna pur și simplu 20 de zile de lamaie. De îndata ce te ridici din pat, este indicat sa bei sucul lamaii (lor) stoarse într-un pahar cu apa, pe stomacul gol. Exista o versiune mai flexibila a acestei diete: este vorba de distribuirea sucului pe parcursul zilei în bauturi și în mancare.

Din ziua 1 pana în ziua 10: numarul de lamai depinde de ziua dietei:
ziua 1 = 1 lamaie;
ziua 2 = 2 lamai;
ziua 10 = 10 lamai.
Din ziua 11 pana în ziua 20: procesul este inversat.
Ziua 11 = 10 lamai;
ziua 12 = 9 lamai;
ziua 20 = 1 lamaie.

Cum funcționeaza dieta cu lamaie

Dieta cu lamaie trebuie sa fie inclusa într-o dieta echilibrata, variata și ușor hipocalorica: carne, pește, oua, legume și fructe, produse din cereale integrale. Lamaia este utilizata pentru funcțiile sale în interiorul corpului:

Stimulator al digestiei: atunci cand sistemul digestiv nu funcționeaza optim, rezulta creșterea în greutate. Stimuleaza saliva și sucurile gastrice, activeaza secreția de bila, toate componentele esențiale ale digestiei.
Detoxifiant, deoarece este bogat în compuși antioxidanți, cum ar fi vitamina C.
Curativ: are o putere alcalinizanta. Ajuta la restabilirea PH-ului corpului, ca și dieta acid-bazica. Acest lucru favorizeaza pierderea în greutate.

Dieta cu lamaie: sfaturi

Poate fi dificil sa bei suc de lamaie pe stomacul gol. Rețineți ca este mai ușor sa-l beți în apa ușor calda, dar nu fierbinte, pentru a nu distruge vitamina C.
Pentru a obține un beneficiu maxim, stoarceți lamaia chiar înainte de a o consuma. Trebuie sa folosiți în mod imperativ suc de lamaie, stors de dumneavoastra și organic, pentru a nu fi încarcat cu pesticide și a fi contraproductiv.
Respectați echilibrul alimentar al meselor pentru a nu distruge sucul de lamaie. Nu suprasolicitați vezica biliara, ficatul, rinichii: fara alcool, grasimi, sare, zahar, coloranți, conservanți, aditivi. Favorizați peștele mai degraba decat carnea și alimentele organice.
Spalați-va dinții pentru a nu va deteriora smalțul dinților (dar așteptați o jumatate de ora dupa ce ați consumat-o pentru a preveni periajul sa deterioreze smalțul).

Dieta cu lamaie are urmatoarele avantaje:

scadere semnificativa în greutate;
nu declanșeaza un sentiment de foame sau frustrare;
detoxifiaza corpul;
ofera bunastare și se evita oboseala;
este ușor de urmat

Aceasta dieta nu prezinta constrangeri majore și nu are cu adevarat dezavantaje. Aveți grija la coaja de lamaie daca aveți arsuri la stomac, un ulcer sau daca sunteți predispus la probleme renale sau afecțiuni ale vezicii biliare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *