Cancan ultimă oră

Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite este într-o relație de șase luni. Cine este femeia care i-a furat inima?

Publicat: 24 ian. 2022
Rikito Watanabe la Chefi la Cuțite
Rikito Watanabe iubește și este iubit și trăiește momente de colecție alături de o domnișoară care se pare că i-a furat inima pentru totdeauna

Dacă până acum l-am auzit pe fostul concurent al lui Sorin Bontea că nu a avut prea mult noroc în dragoste, iată că a răsărit soarele și pe strada lui și de mai bine de jumătate de an se iubește cu o domnișoară superbă, însă de abia acum a dat cărțile pe față. Iată cine este Bianca, cea care i-a furat inima.

Rikito Watanabe a fost, fără dar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Chefi la Cuțite. Japonezul a impresionat pe toată lumea cu felul său de a fi, dar și cu mâncărurile care au primit întotdeauna punctaje maxime.

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite este într-o relație

Totul părea să fie perfect în viața lui Rikito Watanabe, însă îi lipsea dragostea, în ciuda faptului că se bucura de un succes răsunător atunci când vine vorba despre cariera profesională. A avut parte numai de relații eșuate, așa cum chiar el a mărturisit.

Din fericire pentru el, lucrurile s-au schimbat. Acum, Rikito Watanabe iubește și este iubit și trăiește momente de colecție alături de o domnișoară care se pare că i-a furat inima pentru totdeauna, căci zâmbetul pe care Rikito Watanabe îl afișează vorbește de la sine.

Rikito Watanabe, fostul concurent de la Chefi la Cuțite, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său personal de Instagram, iar fanii se pare că au fost extrem de curioși să afle cum stă la capitolul dragoste.

Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți

Deși timp de șase luni a ținut totul secret, de data aceasta, fostul concurent al lui Sorin Bontea a dat cărțile pe față, mărturisind că, într-adevăr, se iubește cu Bianca de jumătate de an și că sunt mai fericiți ca niciodată.
Rikito Watanabe a mărturisit că Bianca a fost cea care a făcut primul pas către el și i-a dat mai multe mesaje pe rețelele de socializare. Chiar dacă totul a pornit pe Facebook, s-au văzut, s-au plăcut, iar acum se iubesc enorm, departe de luminile reflectoarelor.

”Deci suntem împreună de vreo șase luni, cam așa. Ne-am întâlnit pe Facebook prima dată, ea mi-a trimis mesaj mie și cam așa a început. Ea este Bibi, este din Putna, Suceava. Avem o relație cu mult râs, dragoste, și mă corectează atunci când mă uit la alte fete. Câteodată mă joc cu focul eu”, a scris pe Instagram Rikito Watanabe.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu