Din lumea filmului

Robert Pattinson, sacrificii pentru rolul din Batman

Publicat: 05 nov. 2019

Robert Pattinson, sacrificii pentru rolul din Batman. Starul din Twilight a acceptat provocarea pentru noul său rol venit de la Warner Bros.

Tânărul actor va interprreta o variantă mai tânără a Cavalerului Negru, una în care va fi nevoit să se implice la maximul.

Robert Pattinson, sacrificii pentru rolul din Batman

Pattinson ia lecții de jiu-jitsu de la atletul brazilian Rigan Machado, antrenor de arte marțiale al mai multor staruri.

Cu acesta au mai lucrat actori precum Keanu Reeves (pentru filmele John Wick), Ashton Kutcher (care a primit recent centura maro în jiu jitsu brazilian), Vin Diesel și Charlie Hunnam.

Nu este prima dată când Pattinson practică acest sport de contact. Cu același Machado a mai luat câteva lecții în 2017, notează jiujitsutimes.com.

Un alt antrenament pe care a trebuit să îl urmeze Pattinson a fost cel de voce.

El a dezvăluit că l-a avut ca model pentru vocea lui Batman pe colegul său de platou din The Lighthouse, actorul Willem Dafoe.

Cu Matt Reeves la cârmă, noul film Batman se va lansa pe 25 iunie 2021.

Robert Pattinson s-a născut la Londra în anul 1986. S-a făcut cunoscut odată cu rolul din Harry Potter și Pocalul de Foc, unde l-a interpretat pe Cedric Diggory.

În anul 2007 a atins succesul cu rolul lui Edward Cullen, unul dintre personajele principale ale seriei Amurg de Stephenie Meyer.

În același an a apărut ca imaginea Hackett pentru colecția de toamnă 2007.loading...

Adauga un comentariu