Stiri si curiozitati

Rochii care ascund burta și șoldurile. Ce stil vestimentar să abordezi dacă nu ești posesoarea unei talii de viespe

Publicat: 09 aug. 2022
Rochii care ascund burta și șoldurile. Ce stil vestimentar să abordezi dacă nu ești posesoarea unei talii de viespe
O rochie supradimensionată este perfectă pentru a ascunde burta și șoldurile

Indiferent cât de mult se vorbește despre faptul că principalul lucru este frumusețea spirituală, dar fiecare femeie se simte încrezătoare doar atunci când arată irezistibil purtând rochii care ascund burta și șoldurile. Dacă silueta este imperfectă, există o burtă mică, atunci acest defect poate fi ascuns prin alegerea rochiei potrivite.

De fapt, ascunderea câtorva centimetri în plus sub haine nu este atât de dificilă dacă situația nu este încă atât de critică. Bineînțeles, este mai bine să urmezi o dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus, însă până atunci este bine să alegi ținutele potrivite pentru corpul tău.

colaj femei imbracate in rochii care mascheaza burta
Designerii moderni experimentează modificând ușor stilul unei rochii trapez

Rochii care ascund burta și șoldurile. Cum să maschezi cu ajutorul ținutelor kilogramele în plus

Pentru a reuși să maschezi defectele siluetei este bine să porți o rochie în linie A. Milioane de femei i-au mulțumit mental creatorului rochiei A-line pentru faptul că un astfel de stil permite oricărei femei să se simtă mai încrezătoare.

Expandându-se ușor în partea de jos, ascunde perfect defectele siluetei, o burtă bombată și șoldurile. Stilul laconic este potrivit pentru femeile cu forma siluetei de măr sau pară. O rochie care seamănă cu o figură geometrică trapezoidală se va potrivi pentru sărbători, viața de zi cu zi și pentru birou.

colaj femei imbracate in rochii care mascheaza burta
Cel mai adesea are o lungime până la genunchi, dar datorită liniei de jos libere, nu pare prea scurt pentru femeile plinuțe

Cel mai adesea are o lungime până la genunchi, dar datorită liniei de jos libere, nu pare prea scurt pentru femeile plinuțe. De asemenea, se caracterizează prin decor discret, un minim de detalii inutile. Asortează-l cu un lanț cu pandantiv sau un colier pentru a face aspectul și mai elegant.

Designerii moderni experimentează modificând ușor stilul unei rochii trapez. Aceștia taie ușor marginile, adăugând dungi dintr-o țesătură contrastantă, folosind o curea. Ca urmare, se obțin stiluri interesante, care doar de la distanță seamănă cu un trapez laconic. Ținutele se extind lin spre jos, asemănând cu litera A. Cele originale din modelul trapez se numesc rochii în linie A, care ascund perfect și burta proeminentă.

Cum să ascunzi perfect burta proeminentă cu ajutorul hainelor. Modele de rochii pentru viața de zi cu zi

Rochia tricou ere guler și un rând de nasturi, ca o cămașă. Acest stil la modă merită cu siguranță cumpărat, indiferent dacă ai o burtă mică sau nu. Rochia cămașă are o potrivire lejeră, se potrivește bine cu haine de diferite stiluri. Stilurile alungite vor ascunde șoldurile plinuțe, mai ales dacă purtați blugi sau pantaloni de culoare închisă.

colaj femei imbracate in rochii care mascheaza burta
Pentru a reuși să maschezi defectele siluetei este bine să porți o rochie în linie A

O rochie supradimensionată este perfectă pentru a ascunde burta și șoldurile. Stilul supradimensionat este întruchipat în aproape toate lucrurile moderne, de la puloverele obișnuite până la pantaloni. O rochie supradimensionată este o altă variantă modernă care este îndrăgită atât de fetele tinere, cât și de doamnele mai în vârstă.

O astfel de imagine oferă confort, libertate de mișcare, precum și iluzia armoniei, deoarece maschează perfect defectele figurii. Poate face față acestei sarcini chiar mai bine decât alte stiluri de rochii și este foarte ușor să ascunzi burta în ea chiar fără a urma o dietă. O rochie mai bună pentru o burtă mare este greu de găsit.

Croiala non-standard a taliei pentru rochii care ascund burta și șoldurile este capabilă să sublinieze sânii frumoși. Dar numai dacă linia tăiată nu se înfige prea mult în corp, iar fusta coboară liber în jos. Un material extensibil nu poate decât să exacerbeze situația etalând „formele” rotunjite. Stilurile fără centură sunt mai bune. Dacă adăugați o curea, atunci lăsați-o să fie mai lată.

colaj femei imbracate in rochii care mascheaza burta
Expandându-se ușor în partea de jos, ascunde perfect defectele siluetei, o burtă bombată și șoldurileAdauga un comentariu