Magazin

Rochiile sunt ,,vedetele” garderobei oricarei femei, asa ca alege-le pe cele mai frumoase!

Publicat: 25 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rochiile sunt vedetele garderobei oricarei femei asa ca alege-le pe cele mai frumoase

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/two-women-walking-on-pathway-1202281/

Rochiile sunt cele mai frumoase piese vestimentare din garderoba unei doamne sau domnisoare. Sunt versatile, pot fi purtate in orice moment al zilei si la orice eveniment. De aceea, ar trebui ca si in colectia ta sa existe macar trei rochii diferite, pentru ocazii speciale. Ai nevoie de o rochie de zi, pe care o poti purta si la birou, o rochie de seara, pentru evenimentele foarte importante si o rochie de ocazie. 

Daca nu ti-ai completat pana acum garderoba cu aceste trei tipuri de rochii, este timpul sa iti indrepti atentia asupra lor. Ce iti putem recomanda noi este sa le comanzi dintr-un magazin online, pentru a te bucura de varietatea produselor si de branduri cu traditie, care poate nu se regasesc in orasul tau. Rochiile produse in Romania sunt calitative, arata excelent si vei sprijini si economia locala. Iar daca nu stii de unde sa incepi cautarile, in continuare o sa iti prezentam cinci modele care ne-au atras atentia in mod deosebit, mai exact cinci rochii de la Moze. Acesta este un brand infiintat in anul 1991, care de-a lungul anilor a creat cele mai frumoase rochii si piese vestimentare pentru mii de romance. 

Primul produs pe care ti-l recomandam este Rochia Moze neagra de seara midi dreapta din stofa cu dantela in zona decolteului si maneca lunga din voal. Aceasta este fara indoiala o rochie speciala, eleganta, ce merita purtata la un eveniment la care vrei sa te afli in centrul atentiei. Are un croi drept, un decolteu rotund, prezinta dublura si textura este ca de stofa. In zona decolteului se regaseste o broderie florala, iar manecile sunt decorate cu mansete din dantela, pentru un plus de rafinament. Daca iti doresti o rochie superba, fabricata in Romania, aceasta este cea mai buna alegere! 

Unele dintre cele mai dificile alegeri stilistice sunt legate de tinutele pentru evenimente de zi. Probabil stii si tu ca trebuie sa arati elegant si in acelasi timp sa imbraci piese vestimentare croite extravagant sau sa alegi o tinuta prea ,,incarcata”. De aceea, iti recomandam Rochia Moze maro de zi midi conica cu decolteu in V petrecut si maneca trei sferturi. Are un croi conic, pentru a pune in evidenta silueta, iar talia este accentuata de un cordon nedetasabil cu insertie de catifea neagra. Cu siguranta vei gasi aceasta rochie potrivita pentru o multime de ocazii. 

Din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca macar o rochie lunga, de seara. Din acest motiv, iti sugeram Rochia de seara lunga albastra plisata Moze. Are o culoare superba, care se potriveste indiferent de anotimp. Este realizata dintr-un material plisat, care ii confera un aspect inedit, dar elegant in acelasi timp, are o despicatura indrazneata pe picior, talia este accentuata de un croi cambrat, iar decolteul este in forma de V, accesorizat cu tulle nude. Poarta aceasta rochie la o petrecere exclusivista si iti garantam ca o sa te simti senzuala si misterioasa, iar toate privirile vor fi atintite asupra ta. 

Cu siguranta ar trebui macar sa probezi o rochie moderna, de tip sacou. Iti garantam ca o sa iti placa si ca vei alege mai multe pe care sa le tii in garderoba pentru ocazii speciale. Iti prezentam Rochia Moze office midi cu rever din stofa in carouri cu maneca lunga. Asa cum ii spune si numele, este o rochie pe care o poti purta fara probleme la birou si cel mai bine o accesorizezi in acest anotimp cu o pereche de cizme inalte. 

Si pentru ca nu putea lipsi o rochie intr-o culoare clasica, ultima pe lista de astazi este Rochia de zi petrecuta rosie Moze. Este o rochie deosebita, cu rever, pe care o poti imbraca si la birou, daca esti suficient de indrazneata. Este foarte usor de accesorizat si iti garantam ca te vei simti excelent purtand-o. 

Ce parere ai despre aceste rochii? Pe care le-ai alege?

Adauga un comentariu