Cultural

Rocsana Marcu refuză să mai pozeze nud și s-a reinventat pe plan profesional. Frumoasa vedetă a dat lovitura în afaceri

Publicat: 18 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rocsana Marcu refuză să mai pozeze nud și s-a reinventat pe plan profesional. Frumoasa vedetă a dat lovitura în afaceri
De când s-a mutat în Anglia, Rocsana Marcu are un succes impresionant în domeniul imobiliar și nu mai pozează în ipostaze provocatoare.

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Rocsana Marcu, refuză să mai pozeze nud și s-a reinventat pe plan profesional. De când a plecat din țară, aceasta duce o viață de lux în Anglia, iar noua profesie a ajutat-o să adune o avere considerabilă. Frumoasa vedetă a dat lovitura în afaceri și face furori peste hotare.

Rocsana Marcu nu mai pozează nud de când a devenit femeie de afaceri

Frumoasa Rocsana Marcu a luat o decizie surprinzătoare de ceva vreme și a plecat din România. Aceasta a renunțat la cariera în televiziune și la muzică pentru a-și încerca norocul în afaceri, iar rezultatele sunt peste așteptări. Rocsana Marcu a dat lovitura în Anglia în domeniul imobiliar, aceasta ocupându-se de vânzarea unor locuințe de lux. Mai mult, aceasta este și imaginea unor companii faimoase de peste hotare, iar veniturile pe care le obține din noua profesie sunt considerabile.

Vedeta care a făcut furori pe vremea când a pozat goală în revistele destinate bărbaților a renunțat la aparițiile îndrăznețe și se bucură de succes în afaceri. Aceasta a vorbit recent despre viața sa de lux din Anglia, dar și despre marile provocări din plan personal.

,,Îmi merge bine, sunt tare fericită, Doamne ajută! Învăț în fiecare zi, progresez în fiecare zi participi la fel și fel de traininguri din domeniul vânzărilor, am alături de mine oameni cu experiență foarte mare în acest domeniu de la care învăț cât pot, fur meserie cât pot și încerc să devin pe zi ce trece un agent imobiliar mai bun decât sunt acum!”, a declarat vedeta.

Pe lângă succesul în domeniul imobiliar, fosta asistentă tv câștigă bani și din organizarea evenimentelor private și a petrecerilor de lux. Vedeta se declară o femeie împlinită și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii inedite. Aceasta face furori în Anglia și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în spațiul public.

O prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton este și frumoasa artistă Andreea Bănică. Aceasta pozează sexy pe rețele de socializare și se află într-o formă fizică invidiat.

Și îndrăgita actriță Ioana Ginghină se mândrește cu o siluetă fără cusur și se afișează în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia. Vedeta se bucură din plin de celebritate, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită.

Ce spune vedeta despre noua sa viață peste hotare

Rocsana Marcu nu regretă că a plecat din România și s-a mutat definitiv în Anglia. Aceasta locuiește peste hotare alături de cele două fiice ale sale și are parte de realizări deosebite pe plan profesional. Focoasa vedetă se bucură din plin de viața de lux, însă singura sa suferință este aceea că nu își poate vedea părinții mai des.

„De când sunt în Anglia nu îmi lipsesc decât părinții, atât! Și bineînțeles că îmi lipsesc weekend-urile petrecute cu părinții mei la țară, pentru că mie îmi place foarte tare locul acela unde mergeam în copilăria mea și au prins drag și cele mici de casa noastră de la țară.”, a mărturisit aceasta.

Dacă pe plan profesional Rocsana Marcu are un succes impresionant și radiază de fericire, altfel stau lucurile când vine vorba de viața amororasă. Vedeta este singură deocamdată, însă nu regretă faptul că nu are un iubit, având în vedere programul încărcat pe care îl are.

,,Nu e o problemă asta. Pentru că stăteam și mă gândeam dacă aș avea o relație nu așa putea să mă ocup de ea. (…) Îmi este foarte bine așa pentru că sunt extrem de ocupată, abia am timp pentru mine și pentru copii adică pentru noi trei, pentru familia noastră, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem ok, nu ne lipsește absolut nimic, iar dacă va fi să apară vreodată și respectivul, Doamne ajută, e bine venit, important e să se potrivească în peisajul nostru.”, a mai precizat vedeta.

Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia și are un succes impresionant în domeniul imobiliar. Aceasta s-a reinventat pe plan profesional și face furori peste hotare. Focoasa vedetă nu mai pozează provocator și este atentă la fiecare apariție publică.

Adauga un comentariu