Cancan

Andreea Bănică, în ipostaze surprinzătoare pe Facebook. Cum arată fiica îndrăgitei artiste la doar 13 ani

Publicat: 24 mai 2022
Andreea Banica Facebook
Andreea Bănică își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Andreea Bănică, a apărut în ipostaze surprinzătoare pe Facebook. În ultima vreme, vedeta a declanșat un val de reacții în mediul online după ce a postat câteva fotografii îndrăznețe. Mai mult, aceasta a fost criticată de fani că ar avea prea multe operații estetice, însă Andreea Bănică a negat cu vehemență acest lucru.

Recent, cântăreața și-a surprins din nou admiratorii cu câteva apariții incendiare. Aceasta se mândrește cu silueta fără cusur și nu ezită să își etaleze formele perfecte. Vedeta s-a afișat de curând alături de fetița ei, Sofia, la un eveniment monden. Iată cum arată fiica îndrăgitei artiste la doar 13 ani.

Andreea Bănică s-a afișat în ipostaze surprinzătoare pe Facebook

Focoasa artistă Andreea Bănică și-a surprins încă o dată fanii și s-a afișat în ipostaze incendiare pe Facebook. Cântăreața încinge imaginația bărbaților cu ținutele senzuale și provoacă nu de puține ori discuții aprinse în rândul internauților. Aceasta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene și face furori cu formele voluptoase.

Andreea Bănică are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de celebritate. Vedeta se declară o femeie împlinită și pe plan personal alături de soțul ei, Lucian Mitrea. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și au doi copii superbi de care sunt tare mândri, o fată și un băiat.

Andreea Bănică este activă și în mediul online, iar fotografiile sale îndrăznețe au un număr impresionant de urmăritori. Recent, artista a fost criticată de unii pentru aparițiile sale, fiind acuzată că a exagerat cu intervențiile estetice. Vedeta a reacționat dur pe rețelele de socializare și a postat un mesaj pentru toți cei care au criticat-o.

,,Nu am operații estetice, ar trebui să se vadă peste tot, unde este tras ceva, unde am o linie, o tăietură, o cusătură. Nu am! Merg la tratamente din când în când, tocmai pentru a-mi întreține pielea, tenul, fața, frumusețea. Pentru că asta-mi doresc tare mult, să îmbătrânesc frumos, nu urât și nu operată. (…)

Consider că aceste femei, care comentează, e clar că au ceva probleme, în trecut, în prezent, e clar că au nevoie de ajutor. Voi trebuie să apelați la specialiști, să vă ajute să scăpați de problemele voastre, nu să vedeți alte persoane sau să vedeți femei că sunt urâte sau mutilate.“, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

În pofida criticilor celor din jur, Andreea Bănică se bucură din plin de viață și pozează sexy ori de câte ori are ocazia. Printre cântărețele care se afișează în ipostaze sexy se află și Irina Rimes. Aceasta este extrem de apreciată de publicul autohton și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă.

Și focoasa artistă Lidia Buble pune pe jar inimile bărbaților cu fotografii nud. Aceasta are un trecut amoros tumultuos, iar relațiile de dragoste controversate i-au adus și mai multă celebritate.

Cum arată Sofia, fiica îndrăgitei vedete

La vârsta de 43 de ani, Andreea Bănică se declară o femeie fericită și împlinită. Aceasta are o carieră impresionantă în muzică, iar pe plan personal radiază de fericire alături de soțul ei. Vedeta are doi copii și se bucură din plin de rolul de mămică. Fiica acesteia, frumoasa Sofia, a ajuns la vârsta de 13 ani și a moștenit frumusețea mamei ei celebre.

Recent, Sofia a fost prezentă alături de părinții ei la un eveniment monden și a atras privirile tuturor. Andreea Bănică a mărturisit că este mândră de fiica ei superbă.

,,Știe să cânte, dar trebuie să mai lucreze că e emotivă. Are nevoie de acel zvâc, de acel curaj. Pe mine tata mă obliga să fiu pe scenă și-mi mai dădea și una peste ceafă! Eu nu pot să fac ca el, să-mi oblig copilul! Și o las pe ea să aleagă! Până atunci mai e, are toată viața la dispoziție și toată suținerea noastră!“, a precizat aceasta.

Mai mult, cântăreața a dezvăluit cum este ea în ipostaza de mamă cu doi copii și care sunt provocările vieții de familie.

,,Cu ea a fost altfel, fiind fetiță ca și mine, m-am regăsit, ne jucam cu păpuși, ne pieptănam, ne dădeam cu ruj! Ea face aceleași lucruri cu mine. La băiat e mai complicat că e năzdrăvan, vrea să se suie peste tot, cade. Trebuie să-l ridic, să mă învârt cu el, să alerg. La un moment dat, nu mai poți. Aici se pricepe taică-su foarte bine, și atunci se descurcă el. E mai greu la băiat, pentru că e al doilea. E diferit.“, a declarat vedeta.

Andreea Bănică își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Artista se afișează în ținute incendiare și pune pe jar inimile bărbaților. Deși a fost criticată de unii internauți pentru aparițiile provocatoare, cântăreața se mândrește cu fizicul său și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu