Cancan

Rodica Popescu Bitănescu nu are copii, cu toate că și-a dorit. Ce dramă ascunde artista

Publicat: 10 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rodica Popescu Bitănescu nu are copii cu toate că și-a dorit. Ce dramă ascunde artista
Îndrăgita artistă Rodica Popescu Bitănescu nu are copii cu toate că și-ar fi dorit asta

Chiar dacă se numără printre cele mai bune actrițe din România, Rodica Popescu Bitănescu are un mare regret, și anume că nu are copii. Îndrăgita artistă este căsătorită de mai bine de 45 de ani, cu Mircea Bitănescu, care este de profesie jurist. Cu toate acestea, viața ei este o poveste demnă de un film sau de o carte, pe care poate o va scrie până la urmă.

Rodica Popescu Bitănescu are 82 de ani și s-a născut în localitatea Răsuceni, din județul interbelic Vlașca. Este o celebră actriță română care a jucat în numeroase filme dar și pe scena Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1960, la clasa profesor A. Pop Marțian.

Are 55 de ani de când este actriţă la Teatrul Naţional din Bucureşti şi aproape 22 de când este şi dramaturg, şi regizor. Artista are un zâmbet molipsitor, dar și o energie şi o sinceritate debordante. Astfel, Rodica Popescu Bitănescu a reuşit să se impună de-a lungul carierei sale drept una dintre cele talentate actriţe din România. Un singur aspect al vieţii sale nu este ştiut de către publicul larg: motivul pentru care nu are copii!

Rodica Popescu Bitănescu nu are copii

Subiectul moștenitorilor este unul sensibil pentru marea actriță, iar expresia ei devine serioasă atunci când îl abordeează, de fiecare dată. A ales să vorbească de câteva ori despre viața fără copii, dar nu a spus niciodată motivul pentru care nu are urmași. Și totuși, artista, deși este căsătorită cu Mircea Bitănescu de mai bine de 45 de ani, a recunoscut de mai multe ori că și-ar fi dorit copii.

„Ştii ce suporţi şi atunci când ai copii, şi atunci când nu ai. Deci, fiecare trebuie să se gândească bine la ce face. Eu m-am gândit şi nu discut despre asta. Am şi eu nişte motive. Sunt ale mele. Le ştiu eu. Le ştie Dumnezeu. Poate într-o carte am să le scriu”, a povestita actriţa.

Întrebată de ce nu are copii, Rodica Popescu Bitănescu, în vârstă de 82 de ani, a dat de fiecare dată un răspuns evaziv. Totuși, ea a spus că există, într-adevăr, un motiv, dar că acesta este păstrat în intimitate deocamdată.

Artista și-ar fi dorit copii

De-a lungul timpului, s-a vehiculat că actrița Rodica Popescu Bitănescu ar fi ales cariera artistică în detrimentul familiei și a copiilor. Însă acest lucru este total fals, fapt povestit chiar de către marea artistă. Totuși, actrița de comedie a precizat că acest subiect este o chestiune mult prea personală și nu vrea să o dezvăluie publicului.

„Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copiii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesta este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am, acesta este secretul meu”, a precizat Rodica Popescu Bitănescu, legat de copii, în urmă cu câțiva ani.

Adauga un comentariu