Sport

România a câștigat patru medalii, între care una de aur, la Campionatele Mondiale de canotaj Under-19

Publicat: 31 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
România a câștigat patru medalii între care una de aur la Campionatele Mondiale de canotaj Under-19
România a ocupat locul 6 în clasamentul pe medalii

Sportivii români au cucerit, duminică, o medalie de aur, una de argint şi două de bronz la Campionatele Mondiale de canotaj Under-19 de la Varese, Italia, a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Aurul a fost câştigat de echipajul de patru vâsle feminin, compus din Andreea Todorică, Iulia Valentina Nedelcu, Delia Mirabela Gradinaciuc şi Ana-Maria Matran.

Medalia de argint a fost obţinută de sportivele din echipajul de patru rame feminin, Iuliana Isabela Boldea, Elena Silvia Mocanu, Andreea Nicoleta Dinu şi Valentina Amalia Azoiţei.

Medaliile de bronz au fost cucerite de echipajul de patru plus unu rame feminin, compus din Narcisa-Florentina Negură, Andreea Petraş, Beatrice Piseru, Georgiana Blănariu şi Irina Lucia Andreea Despa, precum şi de barca de patru rame masculin, în componenţa Cosmin Iulian Pleşescu, Eduard Angel Moldovan, Nicolae Răzvan Stoian şi Marian Ştefan Dunca.

România a ocupat locul 6 în clasamentul pe medalii. Primul loc e ocupat de Grecia, urmată de Italia, iar pe trei s-a clasat Germania.

Adauga un comentariu