Prima pagină » Radio » Actualitate » Romică Țociu, vrăjit de frumusețea unei șoferițe, în cursa spre jocul de amuletă. Ce echipe au ajuns la Irina Fodor

Romică Țociu, vrăjit de frumusețea unei șoferițe, în cursa spre jocul de amuletă. Ce echipe au ajuns la Irina Fodor

07 nov. 2023, 12:30,
BZI.ro, în Radio

Romică Țociu a fost vrăjit pe loc de frumusețea unei șoferițe care i-a luat la autostop, în cursa spre jocul de amuletă, la America Express. În această ediție, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că trebuie să circule doar cu mașini de culoare albă. Cu toate acestea, Romică Țociu și-a avertizat fiul să nu-l pârască acasă, recunoscând că soția lui e unică.

Echipele rămase în competiție au plecat pe grabă către Irina Fodor, cu speranța de a se califica la jocul de amuletă. Însă așa cum s-au obișnuit deja, cursa nu a fost deloc simplă, iar misiunile au apărut fix atunci când se așteptau mai puțin. Prin intermediul unui mesaj, aceasta le-a dezvăluit locul în care îi aștepată, însă cu o condiție: concurenții să se deplaseze spre locul unde va avea loc jocul de amuletă doar în mașini albe.

Romică Țociu, vrăjit de frumusețea unei șoferițe, în cursa spre jocul de amuletă

Numai echipele de pe primele trei locuri se califică și au șansa de a lupta pentru un nou avantaj, extrem de important în ultima etapă din Columbia. Condiția de a ajunge la Irina Fodor doar cu mașini albe a dezlănțuit un adevărat haos la autostop. Echipele nu au mai ținut cont de nimic și s-au folosit de toate atuurile pentru a obține trasportul mult dorit spre următoarea destinație, aflată la câțiva kilometri distanță.

Însă Romică Țociu a avut chiar el însuși o surpriză când a descoperit pe cine au oprit la autostop. Actorul a fost fermecat pe loc de o șoferiță brunetă, în ediția a 13-a a sezonului 6 de la America Express.

„Foarte frumoasă! Nu te supăra, dar acum să nu-i spui lui maică-ta. Să nu mă dai pe goarnă că am zis că e drăguță. Mai frumoasă ca soția mea și mama ta nu e niciuna!”, i-a spus Romică Țociu fiului său.

Rând pe rând, toate echipele au reușit să găsească o mașină albă care să îi ducă la destinație. Ionuț Rusu și George Tănase chiar și-au învins o frică și au călătorit alături de un câine pe bancheta din spate.

În final, cele trei echipe care s-au calificat la ultimul joc de amuletă din Columbia au fost: Sonia Simioniv și Iuliana Pepene, frații Alexia și Aris Eram, respectiv Cătălin și Romică Țociu.

„Ați ajuns fantastic de repede la mine”, a dezvăluit Irina Fodor, după ce primele două echipe au atins steagul la o distanță de doar câteva secunde.

Ce echipă câștigă primul bilet spre Ecuador

În ediția a 13-a de la America Express, echipele au fost supuse unui ultim test pentru câștiga imunitatea mare din ultima etapă din Columbia. Numai una, însă, a reușit să obțină primul bilet spre Ecuador, după o răsturnare dramatică de clasament. A fost o cursă pentru imunitate presărată cu probe care care le-au testat toate limitele concurenților.

Cele 9 echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține avantajul mult râvnit, dar și primul bilet spre Ecuador – următoarea țară de pe Drumu Aurului. După ce au reușit să ducă la bun sfârșit misiunile care i-au purtat printr-o călătorie aparte în lumea comunității indigene Misak, s-au lovit de alte provocări.

Când credeau că mai au doar un pas până la Irina Fodor, speranțele le-au fost năruite de traficul infernal. Nici odată ajunși la steag, provocările nu s-au oprit pentru concurenți! Acolo, gazda reality show-ului i-a supus unui nou test dur și extrem de important în economia jocului.

„În cursa de astăzi, sunt foarte multe necunoscute. Sunt foarte mulți factori care participă la șansa pentru Ecuador”, a anunțat Irina Fodor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *