Prima pagină » Cultural » Rona Hartner a fost uitată de celebrități la înmormântare! Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru sunt singurii care au condus-o pe ultimul drum

Rona Hartner a fost uitată de celebrități la înmormântare! Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru sunt singurii care au condus-o pe ultimul drum

04 dec. 2023, 09:43,
BZI.ro, în Cultural

Rona Hartner a fost uitată de celebrități la înmormântare, singurii care au condus-o pe ultimul drum au fost familia, Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru.

`Chiar dacă au exprimat mesaje de condoleanțe și au mărturisit pe rețelele de socializare că sunt devastate de moartea prematură a Ronei Hartner, personalitățile publice din România nu i-au aprins sau lumânare în ziua înmormântării, așa cum era de așteptat.

Rona Hartner a fost uitată de celebrități la înmormântare!

Înmormântarea a coincis cu Ziua Națională a României și cu minivacanța bugetarilor, acestea fiind, probabil, motive pentru îngrijirea personalității publice așteptate la înmormântarea Ronei Hartner au considerat că pot să nu participe. Aceasta a fost ultima oportunitate pentru Rona Hartner.

Un aspect important de la înmormântare a trecut neobservat de către toți. De obicei, sicriul este purtat pe umeri, dar în cazul Ronei Hartner nu s-a întâmplat astfel.

Ioana Tufaru și-a adus aminte de cât de multe ori a ajutat-o Rona Hartner

Ioana Tufaru a avut o legătură cu adevărata specială cu Rona Hartner și au comunicat foarte mult, în special prin intermediul mediului online, așa că vestea tragică a afectat-o profund pe Ioana Tufaru.

“Pe Rona o cunosc de 30 de ani cred, dacă nu mai bine. Ne-am înțeles foarte bine, când mie mi-a fost greu, Rona m-a ajutat. Ea i-a fost studentă în facultate mamei mele. Mama mea a fost profesoară la Facultatea de Teatru. Eu acum lucrez la o carte despre mama mea și mă bucur că Rona a apucat să îmi scrie și ea câteva gânduri. I-am cerut ieri acordul surorii sale să le public, așa mi se pare normal. (…)

Îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă. Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin, așa, mai ales că în octombrie a avut concert din câte știu. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer. (…) E greu, sunt lucruri triste care te dor.”, a declarat Iona Tufaru pentru VIVA!.

Chiar dacă multe persoane și-au exprimat regretul cu privire la nefericitul eveniment, Rona Hartner a fost uitată de celebrități la înmormântare.

Comentarii
  • Totul este circ… toti dau like-uri, filozofeaza, isi exprima chipurile intristarea si regretul… dar nimic concret… doar sa se auda vorbind si sa mai castige ceva capital de imagine, chiar si de pe urma mortii cuiva… Isi bateau joc de Ioana Tufaru ca este nespalata… iar ei au jeg in suflete…

  • Rușine!!O super actriță, cântăreață si tot ce vreți,o talentată,nu a fost deloc pe tv trecerea ei in neființă, nimeni nu a ,,plans” dupa inegalabila Rona Harner,mi e rușine de rusinea lor…Vai de ei..nu au avut timp sa duca pe ultimul drum si sa isi ia ramas bun de la o colega de breaslă ,o ființă dragă si vesela cu care au conviețuit si au mancat o paine împreună.Usor, ușor o sa ne pierdem,comorile”, ,,nestematele” șlefuite de însuși Dumnezeu,care ne au adus o faima natiunii,care au fost la mare înălțime ,inegalabilili si infailibili iar locul lor o sa i l ia toate pitipoancele si toți neaveniții…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *