Cancan

Rona Hartner, mesaj sfâșietor către fiica sa, înainte să moară. Rita Sumalya a izbucnit în plâns

Publicat: 24 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rona Hartner mesaj sfâșietor către fiica sa înainte să moară. Rita Sumalya a izbucnit în plâns
Rona Hartner avea o relație foarte apropiată cu fiica ei adolescentă, Rita Sumalya

Regretata actriță Rona Hartner a transmis un mesaj sfâșietor către fiica sa, Rita, înainte să moară, când a aflat că boala a recidivat. Artista avea o relație foarte apropiată cu fata ei, care este rodul iubirii cu dansatorul argentinian Rocco Sedano. În ultima vreme, Rona Hartner a petrecut foarte mult timp alături de adolescenta care se născuse în Franța.

Rona Hartner s-a stins din viață la 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu o maladie teribilă. Alături de ea a fost întreaga familie, frate, soră și fiică, care i-a oferit toată dragostea și liniștea de care a avut nevoie în ultimele clipe din viața ei.

Rona Hartner, mesaj sfâșietor către fiica sa, înainte să moară

Moartea Ronei Hartner a adus multă durere în sufletele tuturor, mai ales în cazul familiei sale. Artista a avut o relație foarte apropiată cu fiica ei, care i-a fost cel mai mare sprijin în această perioadă cruntă. Rita Hartner i-a fost alături și a dat dovadă de putere și curaj, la o vârstă foarte fragedă.

În vară, Rona Hartner i-a dat vestea cruntă fiicei sale, iar acest lucru a adus multe lacrimi și suferință în sufletul ei. Medicii i-au recomandat să își scrie testamentul, dar ea s-a simțit o adevărată luptătoare. Rona Hartner a dezvăluit și cuvintele dureroase pe care i le-a spus fiicei sale, înainte să moară.

Artista i-a spus că dacă murea în acel moment, s-ar fi înălțat la Cer foarte tristă, pentru ca și-a văzut și fiica plângând. Cele două și-au petrecut foarte mult timp împreună, iar Rita Hartner nu a vrut să își exprime suferința de față cu mama ei, pentru a-i demonstra că poate trece peste această încercare a vieții.

„Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus Rona Hartner fiicei sale.

Ozana Barabancea, îndurerată de moartea Ronei Hartner

Ozana Barabancea a făcut primele declarații după ce a aflat că Rona Hartner a murit. Artista a mărturisit că este o pierdere uriașă, atât ca și profesionist, cât și ca și om. Cântăreața este sfâșiată de durere.

„Dumnezeu să o odihnească! Este foarte trist, pentru că este mamă. Este o artistă extraordinară, adică era, Doamne fereşte! Nici nu îmi vine să cred că vorbesc la timpul trecut despre ea. M-a afectat, de aseară ştiam că este foarte grav. Am înţeles că era în spital şi era tratată cu medicamente paleative.

Nu mă gândesc decât la fiica ei, o vârstă extraordinar de fragedă, 15 ani este vârsta la care mi-am pierdut şi eu mama. Of..! Chiar acum sunt în Piaţa Rosetti, de fapt în Piaţa Romană, în locul în care eu am aflat că mama mea a murit, când aveam 14 ani. Asta a fost şocul vieţii mele! Aş înţelege pe oricine”, a declarat Ozana Barabancea.

Adauga un comentariu