Magazin

Ropharma propune gama Nocist ca ajutor rapid și eficient pentru infecțiile tractului urinar

Publicat: 27 aug. 2020
Ropharma propune gama Nocist ca ajutor rapid și eficient pentru infecțiile tractului
Ropharma propune gama Nocist ca ajutor rapid și eficient pentru infecțiile tractului

„Aproximativ 50-60% dintre femei s-au confruntat cel puțin o dată cu infecția tractului urinar și 1 din 3 a avut nevoie de tratament antibiotic până la vârsta de 24 de ani.”

 

Infecția tractului urinar afectează femeile de 4 ori mai mult decât bărbații. Conform National Library of Medicine, 50-60% dintre femeile adulte se confruntă cel puțin o data de-a lungul vieții cu infecția tractului urinar și una din trei a avut nevoie de tratament antibiotic până la vârsta de 24 de ani.

Aproape 20% dintre femeile care s-au confruntat o dată cu această infecție vor mai suferi cel puțin încă o dată de această afecțiune pe parcursul vieții, întrucât organismul rămâne vulnerabil la astfel de infecții, ceea ce crește riscul recidivei.

Această problemă este extrem de întâlnită și nu trebuie să provoace panică, însă tratarea corectă și eficientă ar trebui să se facă apelând la produse adecvate și de încredere pentru a fi siguri că infecția a fost eliminată total și nu va reveni.

O gamă completă de produse care ajută la eliminarea cauzelor, nu doar a simptomelor provocate este Nocist. Produsele se  găsesc în diferite forme, mai exact sub formă de plicuri, comprimate, sirop și săpun lichid intim.

Principalele ingrediente active și naturale ale acestor produse sunt extractul de afin-american, D-manoza, N-Acetilcistina și extractul de mesteacăn alb. Grație principiilor active, gama Nocist  luptă împotriva disconfortului provocat de infecția tractului urinar, combătând direct cauza și eliminând simptomele.

Nocist Prevent și Nocist Intensive conțin extracte de afin-american, extracte de mesteacăn și N-acetilcisteină, iar Nocist Sirop are în plus și ceai-de-jawa. Grație acestui complex de ingrediente active, susțin funcționarea normală a căilor urinare și drenajul apei din organism, contribuie la susținerea tratamentului și previn afecțiunile tractului urinar.

Nocist Prevent, Nocist Intensive si Nocist Sirop sunt suplimente alimentare, cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj.

Nocist săpun lichid intim este un dispozitiv medical pentru igiena intimă zilnică, atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii, util în caz de iritații și infecții ale aparatului genital. Favorizează reechilibrarea florei bacteriene și pH-ului fiziologic vaginal, creând un mediu nefavorabil apariției patogenilor implicați în infecțiile vaginale comune. De asemenea, conține detergenți delicați de origine vegetală cu acțiune de igienizare și extracte naturale cu efect hidratant, emolient și protector.

Infecțiile urinare nu trebuie neglijate, deoarece cele mai multe afectează partea de jos a sistemului urinar, adică vezica și uretra, iar atunci când nu sunt tratate la timp, infecțiile pot ajunge la rinichi și pot provoca pielonefrite, cunoscute ca infecții ale tractului urinar superior.

Produsele sunt disponibile în farmaciile Ropharma și pe site-ul oficial, http://www.ropharma.ro/.

 

Adauga un comentariu