Magazin

Rosteste aceasta rugaciune de vineri. Te scapa de orice problema

Publicat: 12 apr. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rosteste aceasta rugaciune de vineri. Te scapa de orice problema
1

Atunci cand te afli intr-un impas, rosteste aceasta rugaciune de vineri. Rugaciunea de vineri are o putere la fel de mare ca rugaciunea de marti adresata Sfantului Anton. Aceasta rugaciune te scapa de orice problema. Daca vrei sa isi faca efectele, trebuie s-o spui in fiecare vineri, timp de 9 saptamani, la aceeasi ora. In zilele de vineri in care te rogi, trebuie sa tii post.

Rugaciunea pe care Arsenie Boca o spunea in fiecare sambata dimineata. Rosteste-o astazi cu credinta

Cu ajutorul credintei, cele mai grele obstacole pot fi usor de depasit.
''Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al Lui Dumnezeu, nu suntem vrednici de Milele Tale, dar indraznim sa Te rugam sa primesti si putina noastra rugaciune, precum ai primit oarecand cei doi bani ai vaduvei si sa alungi de la noi tulburarea care ne-a cuprins.
Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra noastra si au intrat ape pana la sufletele noastre, dar intru Tine este toata nadejdea noastra!
Tu cunosti pricina raului care ne apasa. La Tine perii capetelor noastre sunt numarati.
La Tine scapam si pe Tine Te rugam sa departezi de la noi orice rau si sa ne ajuti sa biruim toate ispitele care ne invaluie!
Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale sterge faradelegea mea.
Doamne, miluieste-ne pe noi ca intru Tine am nadajduit, nu Te mania pe noi, ci ne izbaveste de vrajmasii nostri, ca Tu esti Domnul nostru!
Dumnezeul mantuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta. Doamne, buzele mele vei deschide si gura mea va vesti lauda Ta.
Tu esti intarirea, scaparea si Izbavitorul nostru, Hristoase Dumnezeule si Tie Slava si multumire pentru toate Iti inaltam, acum si pururea si in vecii vecilor, Amin!''

Adauga un comentariu