Cancan

Roxana Hulpe pleacă de la PRO TV. Cu ce televiziune a semnat

Publicat: 27 oct. 2020
Roxana Hulpe cu microfonul PRO TVRoxana Hulpe pleacă de la PRO TV după 5 ani petrecuți ca jurnalist pe social și educație.
Roxana Hulpe pleacă de la PRO TV după 5 ani petrecuți ca jurnalist pe social și educație.

Roxana Hulpe pleacă de la PRO TV după 5 ani petrecuți ca jurnalist pe social și educație. Aceasta a ales să plece la Prima TV.  Aici va prezenta principalul jurnal de știri al stației, Focus 18. Este a doua mare plecare în perioada recentă de la Media Pro.

Frumoasa prezentatoare a ales să părăsească trustul după cinci ani în care a fost reporter principal la Știrile Pro TV.

Roxana Hulpe pleacă de la PRO TV

Roxana Hulpe a devenit a doua vedetă PRO care a ales să părăsească trustul. Blonda  a venit la stație în urmă cu 5 ani, după ce și-a început cariera la TVR și Look Sport.

Aceasta ar urma să prezinte principalul jurnal de știri de la Prima TV, numit Focus 18, la ora 18:00 de luni până vineri. În urmă cu doua luni  Vocea Pro TV, Bebe Cotimanis a anunțat că pleacă de la Pro TV după 25 de ani din motive financiare. Acesta este în prezent Vocea Prima TV și Look Sport. Bebe Cotimanis, vocea emblematică a Pro TV, a plecat din trust, după 25 de ani de colaborare. Din 5 octombrie, actorul va putea fi auzit în spoturile de la Prima TV, dar și pe celelalte posturi sportive ale grupului Clever Media. Acestea sunt Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K. Bebe Cotimanis a decis să schimbe trustul media. Vocea sa a fost înlocuită, printre alții și de omul de radio George Vintilă, scrie Pagina de Media.

Schimbări la PRIMA TV

Prima TV are un nou patron și postul este în plin proces de transformare. Cândva o televiziune din top 5, acum abia se mai vede în audiențe, se pare că patronii postului vor să facă o nouă grila de programe și să atragă publicul spre post.  Atât prin transferuri grele de la televiziuni renumite, precum Pro TV, cât și la trecerea în format HD și investiții masive în producții și grila de programe.Singura emisiune care mai este în audiențe la Prima Tv este „Schimb de mame”, care vă continua dar vă fi îmbunătățit formatul. De asemenea Bebe Cotimanis a dezvăluit că vor fi mari surprize pentru telespectatorii, lăsând să se înțeleagă că vor urma emisiuni noi și un o grilă de programe atractivă.

Cronica Cârcotașilor vă fi scoasă de pe post

Decizia a fost luată în contextul în care postul Prima TV a fost cumpărat, recent, de Clever Media. Noul patron, Adrian Tomșa mai are și postul Look TV.

Șefii au avut deja o întâlnire cu Șerban Huidu și au discutat termenii încheierii colaborării. Pe post vă fi difuzat sezonul deja înregistrat, iar mai apoi emisiunea vă dispărea.

Prezentatorul are două luni pentru a se decide ce vă face cu angajații și dacă vă încerca să continue emisiunea pe un alt canal de televiziune. Cronica Cârcotașilor este difuzată pe același post încă de la prima să ediție, adică în urmă cu 20 de ani, pe 14 aprilie 2000. Mai mult, emisiunea este considerată emblema postului, iar Șerban Huidu a fost vedeta care a consacrat Prima TV cu celebra emisiune difuzata in fiecare miercuri seara, Cronica Cârcotașilor

Adauga un comentariu