Cancan ultimă oră

Roxana Nemeș nud: A încins imaginația bărbaților la Survivor România 2021!

Publicat: 09 mart. 2021
Roxana Nemeș în costum de baie
Roxana Nemeș s-a certat cu mai mulți colegi din echipa Faimoșilor, la Survivor România 2021

Roxana Nemeș este, fără îndoială, la 31 de ani, una dintre concurentele de la Survivor România 2021, care a pozat nud în trecut și care este urmărită cu mare atenție de către toți bărbații.

Roxana a spus înainte de a participa la show-ul de la Kanal D că motivul pentru care a ales să participe este acela că își dorește să-și depășească limitele, considerându-se o fire luptătoare și o învingătoare. Privit ca o mare provocare, concursul este pentru Roxana și o bună posibilitate să învațe multe, atât ca om, cât și ca artist, după cum a spus artista.

Pentru fanii artistei, participarea la Survivor România 2021 reprezintă un nou motiv să o poată urmări în ipostaze incediare, care scot la iveală bustul generous al blondinei și formele sale apetisante.

Roxana Nemeș face parte din echipa Faimoșilor și a mai participat în trecut la show-ul de Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și la „Ferma vedetelor”, de la Pro TV.

Roxana Nemeș nud: În conflict cu Zanni și Jador

Cea care a pus la grea încercare imaginația bărbaților cu pozele fierbinți, în care apare nud, nu a avut același success cu bărbații din echipa Faimoșilor. Roxana a avut mai multe momente tensionate. Într-un schimb de replici cu Zanni, acesta i-a spus la un moment dat că nu are ce căuta într-o astfel de emisiune. Totuși, Roxana a rezistat, dorind să facă față tuturor provocărilor.

Blondina s-a simțit la un moemntdat trădată de coechipieri și le-a reproșat Majdei și Elenei Marin că nu o susțin și că s-au aliat cu băieții împotriva ei.

Jador nu s-a putut abține la schimbul de replici dintre fete și a acuzat-o pe Roxana Nemeș de faptul că merita să fie votată. „Te-am votat că meriți, ești nebună?”, i-a trasnmis Jador.

Roxana a impresionat prin fizicul ei impecabil, dovadă că merge frecvent la sală. Vedeta a recunsocut recent nu ține diete și că a ajun să-și cunoască foarte bine corpul, fapt ce îi permite să mănânce orice vrea și la orice oră.

Recent, Roxana a făcut senzație în Insulele Bermusde, unde a stat la soare pe yacht-uri, a făcut sporturi nautice, dar a jucat și golf.

Cum s-a făcut cunoscută Roxana Nemeș

Roxana Nemeș este originară din Târgu Mureș și a avut înclinații artistice de mică. A început să cânte de la grădiniță, iar la vârsta de 8 ani a fost aleasă să cânte în corul școlii.

A făcut Facultatea de Jurnalism din Târgu Mureș, după care a lucrat alături de părinții săi la o companie multilevel marketing.

Înainte să se lanseze în muzică, Roxana a încercat o carieră în modelling.

Roxana Nemeș a apărut în showbiz-ul românesc la rubrica Fata de la pagina 3, după care a pozat în revista Playboy. Ulterior, Roxana a apărut din nou fără sutien, însă de data aceasta, a pozat printre cărți, în Biblioteca Metropolitană București. Directorul instituției, Florin Rotaru, a declarat la acea vreme că nu știa nimic despre pictorialul sexy printre cărți și a dispus declanșarea unei anchete interne.

Paralel cu cariera de cântăreață, Roxana a lucrat ca hostess la un club de noapte, dar și pentru mai multe agenții de modelling.

Adauga un comentariu