Cancan ultimă oră

Magda Palimariu a pozat nud? Arată senzațional la aproape 42 de ani

Publicat: 03 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Magda Palimariu a pozat nud Arată senzațional la aproape 42 de ani
Magda Paliamriu a stârnit mereu imaginația bărbaților

Magda Palimariu este una dintre puținele femei care pare a fi descoperit elixirul frumuseții și de aceea probabil mulți bărbați o visează pozând nud. În luna august a acestui an, Magda va împlini 42 de ani, dar asta nu înseamnă că nu este în continuare o femeie superbă care face bărbații să întoarcă după ea capul pe stradă.

Anul trecut, în plină pandemie de coronavirus, când restricțiile erau foarte mari, Magda a fost nevoită să se machieze singură înainte de a apare pe post, dar asta nu a dezarmat-o deloc, ba din contră. Dotată cu o frumusețe naturală, vedeta de la Pro TV nu a avut prea mult de intervenit asupra tenului și a coafurii sale.

Magda Pălimariu nu a vrut să pozeze nud

De-a lungul carierei, Magda nu a fugit de ochiul obiectivului și a dat frâu liber imaginației bărbaților pozând în pictoriale „super-hot“, însă niciodată nu a vrut să pozeze nud.

Chiar și într-o apariție în Playboy, în urmă cu 4 ani, Magda nu a fost de acord să renunțe total la haine, așa cum au făcut vedete mult mai mari din România.

Focoasa brunetă a cochetat cu o carieră în modeling, dar chiar ea a recunoscut că nu și-a dorit nicidoată să facă acest lucru, pe care l-a privit mai mult ca pe un hobby. Cel mai important pentru vedeta Pro TV este ceea ce face acum, Magda spunând că merge cu drag la muncă și de-abia așteaptă să se vadă cu colegii ei.

„Lucrez alături de o echipă incredibilă și care face lucruri minunate. Emoțiile sunt într-adevăr bune, atâta timp cât sunt constructive. Nu am avut niciodată teamă că voi încurca ceva“, spune Magda.

Întrebată dacă a fost vreodată tentată să încerce un alt gen de emisiune, Magda a precizat că este fericită cu ceea ce face și că nu ar vrea să schimbe un lucru atâta timp cât acesta merge foarte bine.

„Rubrica meteo face parte din viața mea și totul este perfect așa cum este acum. Totuși, rice schimbare, care să vină în completarea rubricii meteo și cu care să rezonez, este binevenită“, a adăugat vedeta.

Divorțul Magdei Palimariu. Care este adevărul

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV a divorțat în 2016 în mare secret, numele soțului acestuia nefiind știut nici măcar în ziua de astăzi.

„2016 a fost un an extrem de greu pentru mine. M-am despărţit de fostul meu soţ, după care m-am rupt de tatăl meu. Dispariţia tatălui meu a fost cred cel mai greu lucru pe care l-am întâmpinat în viaţa asta. Cu fostul soț, cât am fost împreună, am ştiut să preţuim clipele frumoase. A fost o relație extraordinară. Nu am pierdut ceva. Pierderea tatălui meu a fost cu adevărat dureroasă”, s-a destăinuit Magda.

Ce pasiuni are frumoasa brunetă

Magda Palimariu este înnebunită să asculte muzică și să danseze, chiar ea recunoscând că îi place să cânte când este acasă. Magda nu a ascuns faptul că își dorea să devină cântăreaţă când era mică.

Vedeta nu s-a ferit să explice cum de arată atât de bine, menționând că dimineaţa se trezește la ora 4.00, pentru ştirile matinale, doarme cel puțin 7 ore pe noapte, și, prin prisma meseriei, nu pre aîși permite să piardă nopţile.

Adauga un comentariu