Cancan ultimă oră

Roxana Nemeș s-a căsătorit cu alesul inimii ei. Ce rochie a ales cântăreața pentru ziua cea mare

Publicat: 18 sept. 2021
Călin și Roxana s-au logodit în urmă cu un an, pe o stradă din Capitală

Roxana Nemeș s-a căsătorit, într-un sfârșit, cu Călin Hagima, bărbatul cu care are o relație de câțiva ani. Cei doi planuisera de aproximativ un an să facă nunta.

Călin și Roxana s-au logodit în urmă cu un an, pe o stradă din Capitală. Cântăreața nu a anunțat data nunții, însă în ultimul an a vorbit depsre faptul că se va căsători, menționând că nu știe exact când.

Artista a purtat o rochie lungă, alba, care i-a  evidențiat formele, fiind extrem de simplă și finuță, în timp ce părul a fost prins într-o coadă de cal. Buchetul a fost la rândul său tot alb.

Ceremonia nu a fost ținută în interior, ci afară în aer liber. Roxana Nemeș și-a dorit un eveniment pe malul unui lac, unde invitații să se simtă în voie.

Roxana Nemeș își dorește să devină mamă

„Nimic nu e întâmplător. Și acum am emoții. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu.

Astfel de momente sunt cele mai importante din viață, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment și suntem în extaz.

Îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important. Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

 

Adauga un comentariu