Cultural

Roxana Vașniuc are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei. Ce spune vedeta despre provocările din viața de cuplu

Publicat: 30 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Roxana Vașniuc are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei. Ce spune vedeta despre provocările din viața de cuplu
Roxana Vașniuc s-a căsătorit de curând cu iubitul ei și se declară o femeie împlinită.

Roxana Vașniuc are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei. Deși cei doi au fost la un pas de despărțire în trecut după ce bărbatul a fost infidel, Roxana Vașniuc l-a iertat pe partenerul ei de viață și recent și-au unit destinele. Frumoasa prezentatoare are un trecut amoros tumultuos, însă își asumă fiecare capitol din viața sa. Iată ce spune vedeta despre provocările din viața de cuplu.

Roxana Vașniuc are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei

Roxana Vașniuc este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. La vârsta de 37 de ani, Roxana Vașniuc are o carieră de succes în televiziune, iar pe plan personal radiază de fericire alături de soțul ei, Ionuț.

Cei doi s-au căsătorit de curând și au avut o nuntă spectaculoasă. De la eveniment nu au lipsit artiști celebri din România, iar ținutele mirilor au atras privirile tuturor. Vedeta a dezvăluit cum s-a simțit în cea mai importantă zi din viața sa.

,,A fost o zi de poveste, mai frumos decât mi-am imaginat sau visat vreodată! Am ales cu grijă toate detaliile, am avut un decor ca-n filme, un tort superb cu două etaje, un cvartet care a completat perfect atmosfera și cei mai frumoși și speciali nași alături! M-am simțit ca o mică prințesă, am ales o rochie diafană, roz și un accesoriu elegant în păr. Sper ca bunul Dumnezeu să ne dăruiască înțelepciune, să avem o căsnicie binecuvântată și poate un băiețel la anul.”, a declarat vedeta.

Frumoasa prezentatoare se bucură din plin de celebritate și atrage multe priviri pe Instagram. Aceasta încinge imaginația multor bărbați cu fotografii provocatoare pe Instagram. Și celebra artistă Anda Adam face furori pe rețelele de socializare cu poze nud, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Ce spune frumoasa vedetă despre problemele din căsnicie

Roxana Vașniuc și soțul ei, Ionuț, au avut o relație tumultuoasă. Cei doi se iubesc de 10 ani și au împreună o fetiță superbă. Cu toate acestea, Roxana Vașniuc s-a despărțit de tatăl copilului ei cu ani în urmă după ce a aflat că acesta o înșela. Vedeta a trecut ulterior peste infidelitățile iubitului ei și au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire. Recent, aceștia au ajuns în fața altarului și și-au unit destinele. Vedeta a dezvăluit cum a trecut peste infidelitățile soțului ei și ce a învățat din experiențele de viață dureroase.

„În viață, știți cum se spune, tot răul e spre bine și consider că toată suferința mea de la momentul respectiv m-a maturizat foarte mult, m-am schimbat foarte mult și știu cum să gestionez relația acum. Probabil fiind mai mică, mai imatură, mai orgolioasă.

Nu am crezut niciodată că ne vom împăca. Amândoi eram foarte orgolioși și ne certam din orice prostie, dar iată că, ușor ușor, am învățat și noi să devenim părinți.”, a mărturisit aceasta.

Roxana Vașniuc s-a căsătorit de curând cu iubitul ei și se declară o femeie împlinită. Deși au avut o relație cu certuri și împăcări, cei doi au decis să formeze o familie și se bucură din plin de rolul de părinți. Roxana Vașniuc și soțul ei au împreună o fetiță, dar își doresc să mai aibă un copil.

Adauga un comentariu