Prima pagină » Radio » Actualitate » Rugăciune grabnic ajutătoare către Maica Domnului. Bolile dispar ca prin minune și dorințele ți se îndeplinesc
Rugăciune grabnic ajutătoare către Maica Domnului. Bolile dispar ca prin minune și dorințele ți se îndeplinesc

Rugăciune grabnic ajutătoare către Maica Domnului. Bolile dispar ca prin minune și dorințele ți se îndeplinesc

19 oct. 2021, 16:07,
BZI.ro, în Radio

În ziua de astăzi, foarte multă lume caută pe internet o rugăciune grabnic ajutătoare de îndeplinire a dorințelor, însă uneori pierdem din vedere ceea ce este cel mai important. Și anume că Dumnezeu știe ce are nevoie fiecare dintre noi. Iar în aceste vremuri grele, este mai important ca niciodată să ne rugăm cu credință și să cerem ajutorul divin în probleme ce țin de toate aspectele vieții noastre. Totuși, trebuie să ținem cont că o astfel de rugăciune va primi răspuns doar dacă este în acord cu voia Lui Dumnezeu.

Este dovedit științific faptul că, în timpul rugăciunii, ne putem vindeca psihic, moral și fizic. Când ne rugăm, grijile și nevoie trec pe un plan secundar, astfel fiind eliminat efectul situațiilor negative care generează cele mai grave boli. În continuare, îți prezentăm două dintre cele mai puternice rugăciuni, care pot fi rostite dimineața ori seara, către Sfânta Fecioara Maria și te invităm să utilizezi sugestiile de mai jos pentru a avea parte de efecte benefice pe termen lung.

Rugăciune către Maica Domnului pentru vindecarea de boli

„Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, de bolile ştiute şi neştiute de noi.
Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc. Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite.
Amin!”

Rugăciune grabnic ajutătoare pentru îndeplinirea tuturor dorințelor

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.
În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).
Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

Ce trebuie să faci după ce termini rugăciunea

Sfintii părinți recomandă ca, la finalul rugăciunii, să spunem “Tatăl Nostru” și:

„Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin.”

Pentru a vedea efectele benefice, mai ales în cazul rugăciunilor de seară, este necesar să repeți acest proces de zece ori, în nouă zile de marți. Totodată, în timp ce rostești această rugăciune grabnic ajutătoare, trebuie să ai alături o icoană cu Sfânta Fecioară Maria și o lumânare aprinsă. Astfel, trebuie să ai credința că dorința ta se va îndeplini înainte să ajungi la finalul acelor zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *