Stiri si curiozitati

Rugăciune pentru împlinirea unei dorințe. Cum să te rogi pentru a avea parte de binecuvântarea divină

Publicat: 23 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciune pentru împlinirea unei dorințe. Cum să te rogi pentru a avea parte de binecuvântarea divină
Rugăciunea pentru împlinirea unei dorințe este făcătoare de minuni și de grabnic ajutor pentru cel greu încercat de probleme și copleșit de deznădejde.

Atunci când ne aflăm într-un moment de cumpănă și grea încercare sufletească este bine să rostim o rugăciune pentru împlinirea unei dorințe. Această rugă făcătoare de minuni îl ajută pe credincios la vreme de necaz și întristare. Iată cum să te rogi pentru a avea parte de binecuvântarea divină.

Rugăciune pentru împlinirea unei dorințe

La vreme de deznădejde și neliniște sufletească rostirea unei rugăciuni vindecătoare este de mare ajutor. Rugăciunea este o cale de comunicare și comuniune cu divinitatea și îl ajută pe cel greu încercat de necazuri să își păstreze credința statornică, speranța și puterea de muncă. Atunci când avem de dus la bun sfârșit o activitate sau ne dorim ceva foarte mult, este bine să spunem rugăciunea pentru împlinirea unei dorințe.

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința). Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

Pe lângă această rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, putem citi și un canon de rugăciune către toate puterile cerești. Acesta este de grabnic ajutor la vreme de boală, neliniște și deznădejde. De asemenea, pentru a avea parte de spor în casă și înțelegere între cei dragi se rostește cea mai puternică rugăciune pentru familie.

Cum să te rogi pentru spor în toate și ajutor divin

Atunci când suntem copleșiți de deznădejde și împovărați de probleme este bine să spunem o rugăciune tămăduitoare. Pentru îndeplinirea dorințelor, îndepărtarea relelor și ocrotire divină putem rosti cea mai puternică rugăciune pentru iertarea păcatelor, luminarea minții și spor în toate.

„Doamne, dă-mi să întâmpin cu linişte sufletească tot ce-mi va aduce ziua de azi.

Doamne, dă-mi întru totul să mă supun voii Tale Sfinte.

Doamne, în tot ceasul acestei zile povăţuieşte-mă şi ajută-mă în toate.

Doamne, toate câte le voi auzi şi mi se vor întâmpla în această zi, învaţă-mă să le primesc cu sufletul liniştit şi cu credinţă tare, că pentru toate este Sfântă voia Ta.

Doamne, în toate cuvintele şi faptele mele călăuzeşte-mi gândurile şi simţămintele. În toate întâmplările neprevăzute, fă să nu uit că totul este trimis de către Tine.

Doamne, învaţă-mă să mă port cu dreptate şi înţelepciune cu toţi fraţii mei, să nu tulbur şi să nu supăr pe nimeni.

Doamne, dă-mi putere să duc povara zilei şi toate câte mi se vor întâmpla în această zi cu pace în suflet.

Doamne, călăuzeşte-mi voia mea şi învaţă-mă să mă rog, să cred, să nădăjduiesc, să rabd, să iert şi să iubesc.

Doamne, dă-mi voia ta să… (se spune dorința). Amin.”

Rugăciunea pentru împlinirea unei dorințe este făcătoare de minuni și de grabnic ajutor pentru cel greu încercat de probleme și copleșit de deznădejde. Această rugă se rostește cât mai des cu putință pentru a fi ferit de rele și a avea parte de liniște sufletească și spor în toate.

Adauga un comentariu