Stiri si curiozitati

Rugăciune scurtă către Maica Domnului: Miracolul credinței

Publicat: 25 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciune scurtă către Maica Domnului Miracolul credinței
Cea mai scurtă și mai puternică rugăciune pentru o familie fericită, sprijin necondiționat și izbăvirea din nevoie este cea îndreptată către Maica Domului

Rugăciune scurtă către Maica Domnului este portalul spre minunile lumii, prin credință și răbdare, cei care se roagă la Fecioara Maria și Dumnezeu primesc liniștea pe care o caută.  

Cea mai scurtă și mai puternică rugăciune pentru o familie fericită, sprijin necondiționat și izbăvirea din nevoie este cea îndreptată către Maica Domului. Mila sa și minunile pe care le săvârșește alături de Mântuitor sunt recunoscute și lăudate de toți credincioșii. 

icoana cu maica domnului si prunc
Rugăciune scurtă către Maica Domnului este portalul spre minunile lumii, prin credință și răbdare, cei care se roagă la Fecioara Maria și Dumnezeu primesc liniștea pe care o caută

Rugăciune scurtă către Maica Domnului, ocrotitoarea familiei și a celor aflați în suferințe 

Este una dintre cele mai scurte rugăciuni prin care credincioșii își arată pocăința, mărturisirea păcatelor și ocrotirea de necazuri ce se abat asupra familiei și a celor dragi. Se roagă pentru sănătate, liniște și pace, dar și scăpare din boli grele. 

Maria Fecioară este sărbătorită pe data de 8 septembrie, data la care credincioșii laudă nașterea, iar pe data de 15 august o prăznuiesc și îi aduc mulțumiri sfintei care ocrotește casa, familia și copii. 

icoana cu maica domnului si prunc
Este una dintre cele mai scurte rugăciuni prin care credincioșii își arată pocăința, mărturisirea păcatelor și ocrotirea de necazuri ce se abat asupra familiei și a celor dragi

 

„Cuvine-se cu adevărat să te fericim pe tine, Născătoare de Dumnezeu, cea pururea fericită şi prea nevinovată şi Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce eşti mai cinstită decât Heruvimii şi mai slăvită fără de asemănare decât Serafimii, carea fără stricăciune pe Dumnezeu – Cuvântul ai născut, pe tine, cea cu adevărat Născătoare de Dumnezeu, te mărim. Amin.” 

Cuvinte de laudă și mulțumire pe care le îndreaptă credincioșii către Maica Domnului

Cei care se roagă la Maica Domnului pentru a izbăvi nevoile vieții, boli grele și suferințe, aduc cuvinte de laudă Fecioarei pentru binele de care au parte după minunile săvârșite de către aceasta și Mântuitorul Iisus Hristos. 

Una dintre cele mai citite rugăciuni de laudă și mărire către Fecioara Maria începe cu mulțumirile credincioșilor. 

icoana cu maica domnului si prunc
Maria Fecioară este sărbătorită pe data de 8 septembrie, data la care credincioșii laudă nașterea, iar pe data de 15 august o prăznuiesc și îi aduc mulțumiri sfintei care ocrotește casa, familia și copii

„Preasfântă Fecioară, Preacurată Maică Născătoare de Dumnezeu, Îţi mulţumesc că ne eşti şi nouă Mamă Bună, Iubitoare şi Grabnic Ajutătoare! Îţi mulţumesc pentru toate icoanele Tale făcătoare de minuni şi pentru tot Harul care se revarsă prin ele! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru toate comunicările Tale sfinte, pentru sănătate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mamă Iubitoare faţă de noi toţi!”.

Rugăciunea se continuă cu faptele bune pe care Născătoarea de Dumnezeu le săvârșește pentru noi, credincioșii care cer pocăința pentru toate păcatele săvârșite și pentru a trece în lume veșnică cu sufletul împăcat. 

„Îţi mulţumesc că nu ne laşi pradă celui rău, ci ne aperi şi ne acoperi sub Sfânt Acoperământul Tău! Iartă-mă Măicuţă pentru multele mele păcate şi Te rog ajută-mă să mă pocăiesc pentru toate greşelile mele din această viaţă! Îţi mulţumesc că Te rogi pentru noi şi că duci rugăciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca să ne ajute să trecem din viaţa aceasta la viaţa veşnică! Îţi mulţumesc Măicuţă că Te rogi pentru întoarcerea la credinţă a celor din familia mea, dar şi a celor care-L caută pe Dumnezeu şi încă nu L-au găsit!”.

icoana cu maica domnului si prunc
Cei care se roagă la Maica Domnului pentru a izbăvi nevoile vieții, boli grele și suferințe, aduc cuvinte de laudă Fecioarei pentru binele de care au parte după minunile săvârșite de către aceasta și Mântuitorul Iisus Hristos

Rugăciune scurtă către Maica Domnului se încheie cu mulțumirile aduse către Sfântă pentru grija pe care o poartă, pentru iubirea și prețuirea față de credincioși, pentru liniștea sufletească și familială și îndeplinirea tuturor dorințelor

„Îţi mulţumesc Măicuţă pentru grija Ta de Mamă, pentru iubirea Ta sfântă şi pentru tot ajutorul Tău! Şi eu Te iubesc, Maică Sfântă Preaiubită, care îi primeşti pe toti cei care te caută, îndură-te de mine. Depun în mâinile tale acest “nod” greu. El îmi alungă pacea si mă impiedică să merg către Domnul meu, şi să-mi pun viaţa în slujba Lui. Desfă, te rog, acest “nod” din viaţa mea, o, Măicuţă Bună. Te preamăresc şi Îţi mulţumesc pentru toate!”

 

 

Sfântul Anton

Adauga un comentariu