Religie

Rugăciune Sf. Nicolae pentru căsătorie: Miracolul rugăciunilor 

Publicat: 18 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciune Sf. Nicolae pentru căsătorie Miracolul rugăciunilor 
Se rostește rugăciunea Sf. Nicolae pentru căsătorie al unui cămin familial lipsit de probleme

Rugăciune Sf. Nicolae pentru căsătorie, miracolul familiei, Există mulți sfinți care și-au arătat disponibilitatea de a-i ajuta pe cei care caută sufletul pereche sau care vor să se căsătorească. Pentru căsătorie, cele mai recomandate rugăciuni sunt cele către Sfântul Ierarh Nicolae. 

Tinerii care vor să se căsătorească cer sprijinul pentru liniște, pace și iubire.

icoana sf nicolae
Tinerii care vor să se căsătorească cer sprijinul pentru liniște, pace și iubire

Rugăciune Sf. Nicolae pentru căsătorie: Liniștea unei familii 

Creștinii cer ajutorul sfinților atunci când întâmpină o problemă în viață, când suferă de boli grele, traume, pentru izbăvirea de păcate și nevoi, dar și pentru a avea o casă sau o familie. Cel mai des cerut ajutor este cel pentrru liniște sufletească, pace și sănătate. Se rostește rugăciunea Sf. Nicolae pentru căsătorie al unui cămin familial lipsit de probleme.

Rugăciunea este una scurtă și începe cu slava adusă către Sf. Nicolae: 

O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrab a le ajuta. Izbăvește turma lui Hristos de lupii ce o răpesc pe ea și toate părțile creștinești le ocrotește și le păzește, prin sfintele tale rugăciuni, de gâlcevile lumești, de cutremur, de venirea altor neamuri, de robie și de războiul cel dintre noi, de foamete, de potop, de sabie, de boală și de moarte grabnică. ”

Se rostește și se ascultă timp de 40 de zile pentru îndeplinirea dorințelor unui cămin familial, al unei căsnicii și pentru găsirea sufletului pereche. Credincioșii cer împlinirea tainei căsătoriei, găsirea unui partener de viață care să satisfacă nevoile și grijile și să aducă fericire și pace în sufletele celor care se simt singuri. 

icoana sf nicolae
Creștinii cer ajutorul sfinților atunci când întâmpină o problemă în viață, când suferă de boli grele, traume, pentru izbăvirea de păcate și nevoi

Se continuă cu dorința cititorilor de a aduce bucurie prin răbdare și credință slavele prin rugăciune Sf. Nicolae pentru căsătorie.

Și precum ai miluit pe cei trei bărbați care ședeau în temniță și i-ai izbăvit pe ei de mânia împăratului și de tăierea sabiei, așa ne miluiește și pe noi cei ce cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul suntem întru întunericul păcatelor și ne izbăvește de mânia lui Dumnezeu și de chinul cel veșnic ca prin mijlocirea ta, cu ajutorul, cu mila și cu harul lui Hristos, Dumnezeu să ne dea viață liniștită și fără de păcat, ca să viețuim în veacul acesta, și de partea stării de-a stânga să ne izbăvească și în partea de-a dreapta, împreună cu toți sfinții, să ne învrednicim. Amin.”

Rugaciunile puternice ale credincioșilor 

Cele mai puternice 3 rugăciuni pentru întlnirea sufletului pereche și intemeierea unei familii sunt rugaciunile adresate, pe rand, Domnului Nostru Iisus Hristos, Sf Nectarie si Sf Efrem cel Nou.

figurina cu mos nicolae
Rugăciunea Sf. Nicolae pentru căsătorie se rostește pentru că aduce pace și liniște în suflet, te ferește de necazuri și aduce sănătate familiei

În ziua de 6 decembrie se prăznuiește Sf. Nicolae și este recunoscut pentru grija pe care o are pentru familie și copii. Rugăciunea Sf. Nicolae pentru căsătorie se rostește  pentru că aduce pace și liniște în suflet, te ferește de necazuri și aduce sănătate familiei. Totodată, pentru cei singuri care îți doresc să se căsătorească, este o ocazie potrivită pentru a rosti rugăciunea către Sfântul Nicolae. Unul dintre obiceiurile de 6 decembrie este aducerea cadourilor pentru copii, în ghetuțele curate și îngrijite. 

imagine cu cadouri de mos nicolae
Unul dintre obiceiurile de 6 decembrie este aducerea cadourilor pentru copii, în ghetuțele curate și îngrijite

 

Adauga un comentariu