Magazin

Rugaciunea catre Maica Domnului care face minuni cu tine

Publicat: 22 iul. 2017
1

In situatii dificile, in momente de cumpana, simtim nevoia sa ne intoarcem privirea catre cer si sa ne rugam. Iar cel mai mare sprijin la nevoie vine de la Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, Pururea Fecioara Maria. Aceasta rugaciune puternica, rostita la vremuri grele, face minuni.
Potrivit traditiei, aceasta rugaciune trebuie rostita de 5 ori pe zi, vreme de 10 zile, fie incepand de la Praznicul Adormirii Maicii Domnului, fie de la data nasterii Sfintei Fecioare Maria, pe 8 septembrie.

Rugaciune puternica pentru implinirea dorintelor
O, Tu, Preasfanta stapana noastra, de Dumnezeu Nascatoare,
Catre tine se indreapta gandul meu, inima mea si toate simtamintele mele. Si te rog, cu lacrimi, sa-mi spui, Maicuta sfanta, cat mai am de indurat aceasta durere? Pana cand vrajmasi nevazuti ai neamului vor da lovituri atat de puternice? Pana cand ne vor fi pangarite si necinstite trupurile, sufletele si vietile?

Ridica-te, Stapana noastra, si zdrobeste-ne vrajmasii, ai nostri si ai Fiului Tau, Iisus Hristos, ingrozeste-i prin nebiruita-ti sfintenie si indreapta-ne pe noi pe cararile mantuirii, ca sa-L preamarim pe Dumnezeu.
Roaga-te, Sfanta Fecioara, pentru sfanta biserica, pentru propavaduirea Evangheliei, pentru poporul acesta, pentru rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor rataciti, pentru raposati. Ajuta-ne sa ne pocaim, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a Fiului Tau, care a venit pe pamant sa sufere chinuri barbare pentru noi, oile pacatoase.
Roaga-te, Maica Sfanta, pentru nevoile si necazurile mele (acum se rosteste dorinta). Tie ma voi supune si al tau glas il voi asculta, acum, si pururea, si in vecii vecilor. Amin!

Alta rugaciune catre Maica Domnului:
Valuri de patimi ma impresoara; mare necaz si stramtorare imi umplu sufletul o, intru-tot Sfanta Maica, linisteste sufletul meu cu pacea Fiului tau si alunga deznadejdea si intristarea sufletului meu cu harul Sau. Potoleste furtuna pacatelor mele care ma frig precum un vierme in foc si stinge-i flacarile. Umple-mi inima de bucurie, Preacurata Maica si imprastie ceata nelegiuirilor mele de la fata mea, caci acestea ma impresoara si ma tulbura. Lumineaza-ma cu lumina Fiului tau. Sufletul meu se simte sfarsit; totul imi este greu, chiar si rugaciunea. Iata-ma, rece ca piatra. Buzele mele soptesc o rugaciune, dar inima mea nu tresalta. Necazurile m-au impresurat de pretutindenea. Topeste gheata din jurul sufletului meu si incalzeste-mi inima cu dragostea ta. Nu-mi pun nici o incredere in apararea venita de la oameni, ci ingenunchez dinaintea ta, o, Prea Sfanta Maica si Fecioara. Nu ma alunga de la fata ta, ci primeste rugaciunea robului tau. Tristetea m-a cuprins. Nu mai pot rabda navalirile diavolilor. Nu am nici o aparare, nici nu aflu loc de refugiu, om nenorocit ce sunt. Sunt pururea biruit in lupta aceasta si nu am alta mangaiere decat in tine, Preasfanta Maica. O, nadejde si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea!

Preasfanta Maica a lui Hristos, Preacurata, Preabinecuvantata Maica a lui Dumnezeu, vezi cum satana ma izbeste precum valurile marii lovesc corabiile! El ma urmareste ziua si ma tulbura noaptea. Nu am pace – sufletul meu se pleaca, duhul meu se cutremura. Grabeste, Preaslavita Maica si ma ajuta! Roaga-L pe dulcele Domn Iisus Hristos sa aiba mila de mine si sa-mi ierte pacatele pe care le-am savarsit. O, Preasfanta Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, bunatatea ta cea plina de iubire este nesfarsita si este cel mai mare vrajmas al puterilor iadului. Chiar atunci cand cel mai mare pacatos cade in strafundurile iadului, impins de forte diabolice, daca acesta striga catre tine, tu esti gata sa-l eliberezi din legaturile iadului. Slobozeste-ma si pe mine! Priveste cum satana vrea sa ma faca sa ma impiedic si sa-mi zdrobeasca credinta, dar eu imi pun toata nadejdea in Domnul. Slava tie, ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii! Amin.

Comentarii
 • Vreau sa va spun ca aceasta a fost mama mea care ma introduce la doctor, cand a aflat ca am avut atat de multe necazuri in casatoria mea mi-a spus atunci ca a ajutat-o atat de mult de aceea i-am contactat sa fie a rezolvat de asemenea problema mea de atunci i-am supărat Îmi promit că, în calitate de log pe măsură ce trăiesc, voi continua să împărtășesc mărturia și dacă cineva este acolo trecând prin orice dificultate de relație ar trebui să contacteze DR JAZAZA prin e-mailul său: drjazazasolution @ *****.com sau WhatsApp +1 (209) 837-3537
  De asemenea, el se specializează în următoarele probleme
  (1) Dacă doriți ex-spate.
  (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
  (5) Dacă vreți un copil
  (6) Vrei să fii bogat

Adauga un comentariu