Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciunea de ajutor ce trebuie zisă  în vreme de necaz, te va scăpa de cei ce îți vor răul!

Rugăciunea de ajutor ce trebuie zisă  în vreme de necaz, te va scăpa de cei ce îți vor răul!

25 apr. 2024, 13:08,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Fiecare dintre noi avem perioade în care pare că totul este împotriva noastră, poate chiar simțim că cineva ne dorește răul și astfel avem nevoie de protecția lui Dumnezeu. Iată rugăciunea care te va feri de oamenii care îți vor răul.

Rugăciunea pentru cei ce îmi vor răul te va elibera de oamenii falși sau care doresc să te rănească. Rostește-o cu toată credința pe care o ai în suflet și vei vedea cum cerul se va lumina și se va apleca asupra ta.

Cum să ne dăm seama dacă cineva ne vrea răul

De multe ori, persoanele din jurul nostru par să aibă intenții bune, fiind alături de noi mai ales în momentele bune ale vieții, însă atunci când avem nevoie de ei, observăm cu stupoare că de fapt aveau anumite interese și de aceea se dădeau drept apropiații sau prietenii noștri.

Fie că crezi că cineva ți-a făcut un rău sau te simți urmărit de ghinioane și perioade proaste, este bine să știi că aceste lucruri pot fi făcute de cei mai apropiați ție, care fie din motive de gelozie sau răutate te pot blestema sau îți pot dori răul.

Rugăciunea este cea mai firească mișcare și încercarea a unui suflet smerit de a încerca să spargă aceste bariere sau blesteme care au fost aruncate asupra lui din răutate. Este important ca atunci când te rogi, să o faci cu gândul la Dumnezeu și la iertarea păcatelor, să nu ții pică sau ciudă pe cei ce ți-au pus gând rău, ci să îi ierți creștinește. De asemenea, chiar dacă nu crezi atât de mult în puterea rugăciunilor, mai multe studii au arătat că rugăciunea este de ajutor pentru sine, deoarece te ajută să scazi nivelul hormonilor de stres și să reduci tensiunea din corp sau cea psihologică. De asemenea, ajută cu tulburările de somn și cu anxietatea.

Pentru a te menține departe de pericole și de invidia oamenilor, este bine să rostești această rugăciune puternică ori de câte ori simți nevoia.

Rugăciunea pentru cei ce îmi vor răul

Această rugăciune trebuie spusă în fiecare seară timp de o săptămână, de asemenea este important să te spovedești de păcate și, dacă este posibil, să ții post pentru a-ți purifica atât sufletul, cât și trupul.

„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Unul Născut din Tatăl, mai înainte de veci, Care de bunăvoie ai primit moartea pe cruce pentru mântuirea neamului omenesc și ca un mielușel fără de glas împotriva celui ce-l înjunghie, așa nu Ți-ai deschis gura; căci pe cruce fiind răstignit între cei doi tâlhari și batjocoririle de la cei potrivnici primind, spre cer Ți-ai ridicat ochii și cu bunătate Te-ai rugat: „Părinte, iartă-le lor, că nu știu ce fac”. Tu, Doamne, ne-ai învățat să nu stăm împotriva celui rău și ai zis: „De te va lovi cineva peste obra¬zul cel drept, întoarce-i și pe cel stâng”. Asemenea Tu ne-ai poruncit zicând: „Iubiți pe vrăj¬mașii voștri, binecu¬vântați pe cei ce vă blesteamă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc, ca să fiți fii ai Părintelui vostru cel din ceruri, căci El răsare soarele Său peste cei buni și peste cei răi, și plouă peste cei drepți și peste cei nedrepți

Tu Însuți, Împăratele nostru, caută-mă pe mine, nevrednicul robul Tău, și dă-mi tărie să nu mă mânii împotriva vrăjmașului meu și să nu-i întorc loviturile cu răzbunare, căci „numai al Tău este a răzbuna”, grăiește Domnul; iar nouă, făpturilor celor după chipul și asemănarea Ta, ne-ai poruncit Tu Însuți „să nu apună soarele peste mânia noastră”, și daruri la sfintele Tale altare să nu ducem până nu ne vom împăcat mai întâi cu cei în neînțelegeri cu noi!

Tu deci, Care în luminoasa și sfânta rugăciune „Tatăl nostru” ne înveți să ne rugăm zicând: „Și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri”, ajută-mă pe mine, Doamne, să răsplătesc cu bine celor ce mă urăsc, celor ce mă vatămă și celor ce mă prigonesc. Dă-le, Doamne, pacea Ta, luminează-le mintea, ca să Te cunoască pe Tine și poruncile Tale, curățește-le inima și o îmblânzește, ca să-și vadă greșelile și să se căiască de nedreptățile lor! Nu-i lăsa pe ei, Doamne, în rătăcire și în păcat! Trimite-le lor binecuvântarea Ta, ca să se întoarcă și să se mântuiască și să fie vii întru împărăția Ta!”

Spune această rugăciune în fiecare seară pentru a scăpa de blestemele sau gândurile celor ce îți vor răul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *