Stiri si curiozitati

Rugăciunea către Maica Domnului care desface nodurile, citește-o în fiecare zi la miezul nopții!

Publicat: 24 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Rugăciunea către Maica Domnului care desface nodurile citește-o în fiecare zi la miezul nopții
Spune rugăciunea către Maica Domnului care desface nodurile de cel puțin de 3 ori în fiecare seară la miezul nopții, timp de 9 zile.

Dacă crezi că cineva ți-a făcut noduri sau blesteme, este important să spui rugăciunea către Maica Domnului care desface nodurile. Aceasta trebuie spusă în fața unei icoane cu o lumânare aprinsă la miezul nopții, timp de 9 zile.

Nodurile sau legăturile sunt vrăji sau blesteme făcute de vrăjitoare sau de cei ce îl preaslăvesc pe diavol. Dacă simți că cineva ți-a făcut acest lucru ție sau asupra familiei tale, este important să spui rugăciunea către Maica Domnului care desface nodurile, să o citești și să ții post pentru a putea să desfaci blestemele puse de cei ce vor să-ți facă rău.

Rugăciunea către Maica Domnului care desface nodurile

Nu uita să o spui timp de 9 zile la miezul nopții pentru a putea desface orice blestem pus asupra familiei tale.

„O, Mamă prea iubită și Preasfântă Fecioară Maria, Tu care desfaci „nodurile” care îi sufocă pe copiii Tăi, întinde-ți mâinile milostive spre mine (aici se spune numele de botez).

Îți încredințez astăzi acest „nod” (aici se numesc problemele) și toate consecințele lor negative. Îți dau acest „nod” care mă chinuie, mă face nefericit și mă împiedică să mă unesc cu tine și cu Fiul Tău, Mântuitorul meu. Știu cu tărie că poți să desfaci acest „nod” pentru că Domnul Iisus Hristos îți dă întreaga putere. Tu ești Mama mea, și știu că faci asta pentru că mă iubești cu însuși iubirea Lui Dumnezeu.

Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieții mele, roagă-te pentru mine (aici se spune numele de botez)!

O, Mamă prea iubită, izvorul tuturor harurilor, inima mi se îndreaptă astăzi către tine. Recunosc că am nevoie de ajutorul tău. Încredințez în mâinile tale acest „nod” și te rog să mă ierți că am neglijat adeseori harurile pe care tu le obții pentru mine.

Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieții mele, roagă-te pentru mine (aici se spune numele de botez)!

Preasfânta mea Mijlocitoare, Împărăteasa Cerului, Tu cu ale cărei mâini primești și împarți toate bogățiile Cerești. Depun în mâinile tale acest „nod” al vieții mele. Cer iertare Părintelui Veșnic pentru greșelile mele, și tuturor celor cărora le-am greșit în viața asta sau altă dată, ca Tu să poți desface acest „nod” pentru a-mi ușura viața.

Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieții mele, roagă-te pentru mine (aici se spune numele de botez)!

Maică Sfântă Preaiubită, care îi primești pe toți cei care te caută, îndură-te de mine. Depun în mâinile tale acest „nod” greu. El îmi alungă pacea, îmi paralizează sufletul, mă împiedică să merg către Domnul meu, și să-mi pun viața în slujba Lui. Desfă, te rog, acest „nod” din viața mea, o, Măicuță Bună. Cere de la Fiul Tău iubit, vindecarea credinței și a fricilor mele. Mergi alături de mine ca să surâd încrezător în puterea ta.

Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieții mele, roagă-te pentru mine (aici se spune numele de botez)!

Mamă care desfaci „nodurile”, blândă, generoasă și plină de iubire, eu mă îndrept către tine pentru a încredința încă o dată, în mâinile tale, acest nod. Îți cer înțelepciunea lui Dumnezeu, ca să acționez în lumina Duhului Sfânt, pentru a deznoda toate aceste dificultăți. Eliberează-mă de amărăciune, de mânie, furie, de blocajele și de ura cauzate de acest „nod” în sufletul meu. Dă-mi blândețea ta, ca să învăț să meditez în tăcere în inima mea. Duhul lui Dumnezeu să vină asupra mea, pentru a trăi o viață nouă.

Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieții mele, roagă-te pentru mine (aici se spune numele de botez)!

Regina și Mama Îndurării, îți predau acest „nod” al vieții mele și te rog să-mi dai o inimă care să fie răbdătoare, în timp ce Tu desfaci acest „nod” al vieții mele. Învață-mă să ascult Cuvântul lui Dumnezeu și rămâi mereu cu mine. Pregătește-mi inima pentru a sărbători cu Îngerii Harul pe care tu mi-l obții. Distruge capcanele, energiile negative, programele și convingerile mele negative care au provocat aceste „noduri” în viața mea. Învăluie, acoperă și protejează cu Mantia ta de Lumină și cu Iubirea tot ce-mi aparține: casa, familia, bunurile exterioare și interioare, misiunea divină, munca mea și păstrează-le pe toate sub ocrotirea ta. Șterge cu milostivirea ta suferința mea și primește-mă în brațele tale. Te rog să-mi desfaci aceste „noduri” acum și pentru totdeauna.

Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieții mele, roagă-te pentru mine (aici se spune numele de botez)!

Îți mulțumesc, Măicuța mea preaiubită”

Ce sunt nodurile sau legăturile spirituale

Aceasta este o formă de magie făcută încă din perioada antică. Egiptenii și grecii legau noduri de sfoară pentru a lega două spirite între ele, apoi acest obicei a fost preluat de romani, care l-au folosit pentru a blestema spiritele și a le lega soarta sau chiar legau trei sfori de culori diferite pentru a cauza impotență celui pe care doreau să-l blesteme. Nodurile se mai folosesc și pentru a nu lăsa o femeie să rămână însărcinată; iar dezlegarea lor va permite ca femeia să poată să nască și să devină din nou fertilă. Această practică se mai face și astăzi de către vrăjitoare pentru a lega blesteme sau vrăji de persoanele pe care vor să le vătămeze. De obicei, când cineva îți va lega un nod, vei avea stări de oboseală, dar și dureri de cap. De asemenea, mai există și nodurile de dragoste legate de fete sau de vrăjitoare pentru a face ca cel vizat să se îndrăgostească de fata sau, în rare cazuri, vice versa. Acestea sunt o formă de magie care este în contradicție cu pildele creștine, de aceea, pentru a putea scăpa de aceste noduri sau legăminte, fie ele de magie neagră sau simplă, trebuie să te rogi, să ții post, dar și să te spovedești pentru a te dezlega de blestemele făcute asupra ta.

Astfel, spune rugăciunea către Maica Domnului care desface nodurile de cel puțin de 3 ori în fiecare seară la miezul nopții, timp de 9 zile.

Comentarii
Adauga un comentariu