Stiri si curiozitati

Rugăciunea femeii însărcinate: Calea către naștere ușoară și copil sănătos

Publicat: 21 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciunea femeii însărcinate Calea către naștere ușoară și copil sănătos
Rugăciunea femeii însărcinate este rostită de femeile însărcinate care se roagă la Maica Domnului pentru a duce sarcina la capăt și pentru a avea un copil sănătos

Rugăciunea femeii însărcinate este rostită de femeile însărcinate care se roagă la Maica Domnului pentru a duce sarcina la capăt și pentru a avea un copil sănătos.  

Maica Domnului este apărătoarea femeilor și a copiilor, iar credincioșii se roagă pentru sănătate, izbăvire din nevoi și greutăți. 

femeie insarcinata
Fecioara Maria este considerată protectoarea fetelor necăsătorite, a femeilor însărcinate, a mamelor și a copiilor, a tuturor celor care cred în puterea lui Dumnezeu

Rugăciunea femeii însărcinate: Copil sănătos, mamă fericită 

Tradiția spune că, de Nașterea Maicii Domnului, cele mai ascultate rugăciuni sunt cele ale femeilor care își doresc să aibă copii și a femeilor însărcinate. Pe 8 septembrie, femeile se roagă cu răbdare pentru a avea copii sănătoși și naștere ușoară

Rugăciunea femeii însărcinate este una dintre cele mai rostite și ascultate rugăciuni pentru o sarcină în parametri normali și începe prin a mulțumi pentru toate cele primite și învățate, pentru căsătorie și rodul iubirii. 

femeie cu copil
Cele mai ascultate rugăciuni sunt cele ale femeilor care își doresc să aibă copii și a femeilor însărcinate

„O, Împărate Sfinte, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, izvorule al vieţii şi al nemuririi, îţi mulţumesc că în căsătoria mea m-ai făcut vas ales al binecuvântării şi al darului Tău. Căci Tu, Stăpâne, ai zis: „Creşteţi şi vă înmulţiţi, umpleţi pământul şi-l stăpâniţi!”

Rugăciunea se continuă cu ajutorul pe care mama îl cere de la Dumnezeu și Maica Domnului pentru a păzi pruncul, a-l ajuta și ocroti de toate relele, pentru sănătate și bunătate:

„Înger credincios, păzitor sufletului şi trupului îi dăruieşte. Păzeşte-l, ţine-l, întăreşte-l şi-l adăposteşte pe el în pântecele meu până în ceasul naşterii lui şi nu-l tăinui pe el în pântecele maicii sale, pentru că mâinile Tale l-au alcătuit dându-i viaţa şi sănătate.” 

Se încheie cu rugăciunea mamei pentru a avea o sarcină ușoară și o naștere rapidă: 

„Iar când va veni ceasul şi timpul meu, izbaveşte-mă de dureri. Luminează-mi neputinţele cele din timpul ieşirii şi dă-mi întărire şi putere la naştere. Fă-o grabnică prin Atotputernicul Tău ajutor, că slava lucrului Tău este aceasta şi tăria Atotputerniciei Tale, lucrul Harului Tău şi al inimii tale milostive. Amin!” 

persoana care maseaza burta unei femei
Rugăciunea femeii însărcinate este una dintre cele mai rostite și ascultate rugăciuni pentru o sarcină în parametri normali și începe prin a mulțumi pentru toate cele primite și învățate, pentru căsătorie și rodul iubirii

Rugăciunea a doua a femeilor însărcinate: Scurtă și eficientă 

„Împărăteasa mea preabună și nădejdea mea, o Maică a Lui Dumnezeu, bucuria celor necăjiți, ajută-mă că sunt fără ajutor. Mijlocește tu și roaga-te la Fiul tău Iisus Hristos, Dumnezeul nostru, să-mi binecuvânteze timpul acesta în care port in pantece prunc, să ușureze greutatea sarcinii și să dăruiască binecuvântarea Sa peste pruncul pe care-l voi naște; ca nu știu alt ajutor mântuitor și nici altă nădejde și scăpare care să ne păzească și să ne apere. Că întru a ta mijlocire și ajutor, slavă și mulțumire pentru toate înălțăm, unuia Dumnezeu în Treime, Făcătorul tuturor, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!” 

barbat care imbratiseaza burta unei femei gravide
Tradiția spune că, de Nașterea Maicii Domnului, cele mai ascultate rugăciuni sunt cele ale femeilor care își doresc să aibă copii și a femeilor însărcinate

Este o a doua rugăciune către Maica Domnului care ajută femeile însărcinate să aibă o naștere ușoară și lipsită de complicații, credincioșii se roagă pentru mântuire, sănătate, pace și liniște sufletească, pentru ajutorarea mamei și copilului. 

Cele mai ascultate rugăciuni sunt cele ale femeilor care își doresc să aibă copii și a femeilor însărcinate. Fecioara Maria este considerată protectoarea fetelor necăsătorite, a femeilor însărcinate, a mamelor și a copiilor, a tuturor celor care cred în puterea lui Dumnezeu. 

persoana care mananca biscuiti in fata unui frigider

Adauga un comentariu