Prima pagină » Radio » Actualitate » Rugăciunea mamei îi protejează pe copii de cele rele. Puterea ei nu are egal pe pământ

Rugăciunea mamei îi protejează pe copii de cele rele. Puterea ei nu are egal pe pământ

09 nov. 2021, 12:45,
BZI.ro, în Radio

Rugăciunea mamei este cea care aduce alinare atunci când copilul se confruntă cu boli sau probleme. Totodată, ea are rolul de a-i proteja pe cei mici de rele. Ca în cazul oricărei rugăciuni, pentru a avea efect, respectiva rugăciune trebuie rostită cu credință în fiecare zi. O mamă își iubește copilul necondiționat.

Despre această iubire, sfinții părinți spun că este iubirea lui Dumnezeu trimisă pe pământ. Indiferent de religia de care aparție, rugăciunea pentru copil este unul dintre cele mai puternice lucruri pe care o mamă le poate face. Aceasta ajunge direct la Dumnezeu, care o ascultă cu dragoste, milă și oferă ajutor neîntârziat.

Chiar și atunci când totul merge bine, mamele sunt sfătuite să își binecuvânteze copiii și să se roage dimineața sau seara pentru aceștia.

Ce putere are rugăciunea mamei

Această rugăciune are variante diferite, pentru fiu și fiică. În cazul fiicei, rugăciunea trebuie adresată Sfintei Fecioare, pe când cea pentru fiu este adresată Domnului Dumnezeu.

„Te rog, Dumnezeule milostiv! Iartă-mi păcatele mele. Nu îmi este nimic mai apropiat și mai drag decât iubirea Ta atotcuprinzătoare. Nu cer nimic pentru mine, mă rog pentru fiul meu: trimite-i liniște și pace, învață-l să devină un om adevărat, cu suflet bun. Ferește-l de ciuda și răutatea oamenilor, ajută-l să vadă rațiunea în lume, în păcat și să rămână drept, mereu în umbra milosteniei Tale.”

Cu toate acestea, părinții se pot ruga pentru copiii lor chiar și când aceștia nu au o problemă vizibilă. În acest sens, există rugăciuni pentru ajutor la examene, pentru copii aflați în călătorie sau pentru un plus de ajutor în găsirea unui partener de viață etc. Rostind rugăciunea potrivită, mama își poate ajuta copilul căzut în păcat să găsească din nou calea cea dreaptă.

Cel mai trist moment este când părinții își pierd copii. Această durere nu se stinge niciodată în totalitate, dar poate fi atenuată de către o rugăciune către Dumnezeu, care va alunga disperarea din inima părintelui îndurerat.

Legătura sfântă dintre copil și mamă

Dată fiind legătura sfântă dintre copil și mamă, copiii au nevoie de rugăciunea mamei înainte de toate evenimentele importante ale vieții. Aceasta va acționa ca o binecuvântare și le va oferi protecție copiilor multă vreme.

„Influenţa unei mame temătoare de Dumnezeu, a unei mame care se roagă stăruitor va dăinui în veşnicie. Ea poate muri, dar lucrarea ei va rămâne de-alungul veacurilor”, s-a scris despre puterea rugăciunii unei mame în cărțile sfinte.

Cum trebuie să se roage o mamă pentru copiii ei

Motivul pentru care rugăciunea mamei este atât de puternică este acela că mama le este alături copiilor în cele mai grele momente. Todată, ea este cea care apelează cel mai des la ajutorul divin, în caz de nevoie. De obicei, rugăciunile trebuie rostite în fiecare seară, înainte de culcare. Cu toate acestea, mama se poate ruga și dimineața sau oricând simte că problemele o copleșesc și are nevoie de ajutor divin pe timpul zilei.

În ciuda faptului că răbdarea mamei este pusă des la încercare de către copii, acestea trebuie să se autocontroleze și să înlocuiască cuvintele nervoase ce le pot ieși de pe buze cu o rugăciune către Dumnezeu. Faptul că Dumnezeu ascultă și răspunde neîntârziat la rugăciunea mamei este dovada că orice problemă se poate rezolva prin credință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *