Stiri si curiozitati

Rugăciunea soților pentru buna înțelegere. Cum să te rogi pentru spor în casă și armonie

Publicat: 10 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciunea soților pentru buna înțelegere. Cum să te rogi pentru spor în casă și armonie
Rugăciunea soților pentru buna înțelegere se rostește în fiecare zi pentru ocrotirea familiei, spor în casă și liniște sufletească.

Rugăciunea soților pentru buna înțelegere se rostește cât mai des cu putință. La vreme de necaz în familie și grea suferință este bine să spunem o rugăciune în fiecare zi pentru a avea parte de binecuvântarea divină și de ajutorul tuturor forțelor cerești. Iată cum să te rogi pentru spor în casă și armonie.

Rugăciunea soților pentru buna înțelegere

Fiecare cuplu trebuie să rostească o rugăciune tămăduitoare și făcătoare de minuni pentru ca familia să fie ferită de rele, ispite și suferințe. Rugăciunea soților pentru buna înțelegere, dragoste și armonie se spune în fiecare zi, cu multă credință și smerenie.

,,Mari bineplăcuţi ai lui Dumnezeu şi preaminunaţi făcători de minuni, binecredinciosule cneaz Petru şi binecredincioasă cneaghină Fevronia, osârdnici rugători pentru noi către Dumnezeu! La voi alergăm şi vouă ne rugăm cu nădejde tare: înălţaţi pentru noi, păcătoşii, sfintele voastre rugăciuni către Dumnezeu şi cereţi de la bunătatea Lui toate cele de trebuinţă sufletelor şi trupurilor noastre: credinţă dreaptă, nădejde bună, dragoste nefăţarnică, bună credinţă neclintită, sporire în faptele cele bune, pace în lume, bună rodire a pământului, bună întocmire a văzduhului, sănătate trupurilor şi mântuire sufletelor.

Mijlociţi pe lângă Împăratul Ceresc pace, linişte şi bună rânduială pentru toţi binecredincioşii creştini. Păziţi-ne pe noi de tot răul, şi pe toţi dreptslăvitorii care la voi aleargă adumbriţi-i cu lucrarea harică a rugăciunilor voastre bineplăcute lui Dumnezeu şi toate cererile lor cele cu evlavie împliniţi-le. Aşa, sfinţilor făcători de minuni, nu treceţi cu vederea rugăciunile noastre, ci mijlociţi pentru noi pururea către Domnul şi cu ajutorul vostru învredniciţi-ne să primim mântuirea cea veşnică şi să moştenim Împărăţia lui Dumnezeu, ca să slavoslovim iubirea de oameni cea negrăită a Tatălui şi a Fiului şi a Sfântului Duh, a lui Dumnezeu Celui în Treime închinat, în vecii vecilor. Amin.”

Pe lângă această rugăciune pentru binele familiei și dragoste între soți, putem rosti și o rugăciune pentru liniștea sufletului. Aceasta se citește pentru îndepărtarea gândurilor rele, luminarea minții și alinarea suferințelor. De asemenea, pentru a avea parte de ajutorul divin la vreme de grea încercare, este bine să citim în fiecare zi un canon de rugăciune către toate puterile cerești.

Cum să te rogi pentru sporul casei și binele familiei

Atunci când suntem copleșiți de boală, suferințe și deznădejde este bine să rostim câteva rugăciuni vindecătoare și cu efect imediat. Pentru a avea parte de spor în casă, sănătate, armonie în familie și înțelegere cu cei dragi putem spune cât mai des cu putință cea mai puternică rugăciune pentru liniștea căminului.

,,Stăpâne, Doamne, Dumnezeul nostru, care întru cele înalte locuieşti şi spre cele smerite priveşti, binecuvântează casa noastră şi cu puterea Ta, întăreşte-ne pe noi, robii Tăi (numele), cei ce locuim în ea. Bine este, Doamne, ca şi casa noastră să ne fie ca o doua biserică, în care noi ne închinăm înaintea sfintelor icoane şi ne rugăm Ţie. Binecuvântează, Doamne, găspodăria noastră şi înmulţeşte în ea toate bunătăţile, ca să uităm de grijile şi nevoile pământeşti şi să putem lucra mai cu osârdie pentru dobândirea vieţii cele veşnice şi pentru a ajunge în locaşurile Tale cele sfinte.

Îndepărtează de la noi toate cursele vrăjmaşului celui pierzător de suflete, trimite pe îngerul Tău cel milostiv, ca să ne păzească şi să ne ferească de toată răutatea şi să ne povăţuiască spre lucrarea tuturos faptelor celor bune şi spre împlinirea sfintelor porunci. Că ţie ţi se cuvine a ne milui şi a ne mântui, Dumnezeul nostru, şi Ţie slavă înălţăm, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.”

Rugăciunea soților pentru buna înțelegere se rostește în fiecare zi pentru binele familiei, spor în casă și liniște sufletească. Această rugă are o putere tămăduitoare deosebită și este de grabnic ajutor la vreme de întristare, ceartă și suferință.

Adauga un comentariu