Stiri si curiozitati

Ruj verde care se face roșu. Hitul anilor 2000 a revenit în industria frumuseții

Publicat: 02 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ruj verde care se face roșu. Hitul anilor 2000 a revenit în industria frumuseții
Culoarea pe care o obțineți depinde de nuanța proprie a buzelor, sau de pielea dacă este blush, de temperatura corpului și pH-ul, precum și de cantitatea și concentrația ingredientelor active

Un ruj verde care se face roșu face parte din categoria unor produse cosmetice non-standard. De obicei acestea nu sunt la fel de populare ca nuanțele obișnuite. Cu toate acestea, ele pot fi cumpărate de la magazin. Respectând anumite reguli, chiar și rujul verde care devine roșu poate arăta neobișnuit și atractiv.

Pentru a face un machiaj frumos folosind acest ruj ar trebui să plasați corect accentele. Având în vedere faptul că rujul va evidenția buzele, ochii nu ar trebui să fie prea strălucitori. Cea mai bună alegere ar fi o paletă neutră de umbre și gene bine machiate. Puteți folosi un eyeliner, dar liniile de tuș ar trebui să fie subțiri și grațioase. Acest ruj arată potrivit în combinație cu unele detalii ale unei ținute de culoare sau manichiură similară. Acest ruj a intrat în trend încă în perioada anilor 2000. Acest ruj era vândut într-un tub care avea o tentă verde, dar pe buze apărea roz sau roșu fiind potrivit pentru machiajurile de zi. Acum, după o perioadă destul de lungă de timp, cosmeticele din acea vreme revin la modă. Compoziția unor astfel de produse cosmetice conțin substanțe care își schimbă culoarea în procesul de oxidare a pielii.

ruj verde care devine rosu pe o masa
Potrivit specialiștilor, rujul care se face roșu din verde este un produs de frumusețe potrivit pentru toate fetele

Ruj verde care se face roșu. Cum funcționează procesul de schimbare a culorii

Culoarea pe care o obțineți depinde de nuanța proprie a buzelor, sau de pielea dacă este blush, de temperatura corpului și pH-ul, precum și de cantitatea și concentrația ingredientelor active care afectează culoarea. Cu o cantitate mică de ingrediente, culoarea va fi mai slabă și mai moale, cu cât cantitatea este mai mare, cu atât culoarea este mai bogată. Anterior, se folosea un ingredient numit eozină, acum se folosește mai des glicozidul triterpenic, care este considerat mai blând cu pielea și mai sigur.

Rujul verde care devine roșu este hitul absolut al anului 2022. Mai mult decât atât, tendința nu a venit din prezentările de modă, așa cum se întâmpla de obicei, ci din rețelele de socializare. Acum există multe fete elegante care dictează tendințele modei, datorită armatelor de abonați și adepți.

ruj verde care devine rosu pe o masa
Rujul verde care devine roșu este hitul absolut al anului 2022

Potrivit specialiștilor, rujul care se face roșu din verde este un produs de frumusețe potrivit pentru toate fetele, indiferent de tipul de culoare a tenului. Pielea deschisă se va potrivi cu un ton de roșu pal sau aprins, iar posesorii de culoare închisă a pielii sunt pot opta pentru o nuanță mai închisă.

Ingredientele care contribuie la schimbarea culorii. Pentru ce produs optezi

În aparență, rujul verde poate fi un mister și poate lua o culoare complet diferită pe buze. Acest ruj nu poate fi numit noutate, deoarece este cunoscută de câteva decenii. Produsul modern are o compoziție mai naturală fiind potrivit și pentru un machiaj de seară. Schimbarea culorii se datorează ingredientelor speciale. La aplicare, nu are nicio nuanță, rămânând incolor câteva minute.

ruj verde care devine rosu pe o masa langa o geanta
Având în vedere faptul că rujul va evidenția buzele, ochii nu ar trebui să fie prea strălucitori

Ulterior se întâmplă magia, o nuanță de roz-roșu apare pe buze. Datorită capacității pigmentului, culoarea rămâne pe piele timp de câteva ore. Ce nuanță apare pe buze depinde de concentrația de hematoxilină. Pigmentul este obținut din copacii de lemn care cresc în India. Pentru reacția chimică necesară, triterpen glicozida, care este produsă din uleiuri de pește, este inclusă în compoziție. Proprietatea sa este inhibarea procesului oxidativ al pigmentului. Ca urmare a combinării acestor două componente naturale, se obține culoarea roz a rujului.

Nu fiecare ruj verde care se face roșu are o compoziție naturală, unele conțin alte componente care pot fi periculoase pentru sănătate. Prin urmare, atunci când alegeți acest produs, este important să acordați atenție componentelor. Dacă nu există deloc astfel de informații, ar trebui să refuzați să cumpărați acest produs cosmetic.

ruj verde care devine rosu pe o masa
Pentru a face un machiaj frumos folosind acest ruj ar trebui să plasați corect accentele
Adauga un comentariu