Prima pagină » Culinar » Ruladă cu ciocolată cu banană în interior, fără coacere
Ruladă cu ciocolată cu banană în interior, fără coacere

Ruladă cu ciocolată cu banană în interior, fără coacere

15 mai 2020, 09:53,
în Culinar

Dulci în mod natural, bananele sunt ingredientul ideal pentru deserturi aromate. Nu-ţi vine nici o idee de desert în minte? Nu-i nimic! Avem noi o propunere savuroasă!

Ingrediente:

400 g cremă de brânză
200 g ciocolată
10 biscuiţi digestivi
2 banane

Mod de preparare:

Topeşti ciocolata, o laşi la răcorit şi o amesteci cu crema de brânză rece. Adaugi biscuiţii zdrobiţi în blender şi omogenizezi. Întinzi o bucată de folie din plastic pe masă, pui jumătate din compoziţia din brânză şi ciocolată, astfel încât să fie de lungimea unei banane. Pui la mijlocul compoziţiei o banană descojită şi, cu ajutorul foliei, rulezi crema peste banană până obţii forma unui salam.

Legi strâns la capete folia şi repeţi procedura cu ingredientele rămase. Dai ruladele la rece peste noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`