Breaking News
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:17147;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}
Ingrediente:
1 foaie aluat foietaj
7 oua
200 gr ciuperci
200 gr sunca
100 gr branza
1 lingura unt
putin marar tocat marunt
piper
sare
Mod de preparare:
1. Taie marunt sunca si prajeste-o.
2. Spala ciupercile, scurge-le, taie-le marunt si pune-le peste sunca. Ia apoi de pe foc.
3. Da pe razatoarea branza si amestec-o cu mararul tocat.
4. Bate 6 oua cu branza si cu mararul.
5. Amesteca totul cu ciupercile si sunca. Potriveste de sare si piper.
6. Intinde umplutura pe foaia de aluat si ruleaz-o.
7. Pune rulada intr-o tava, unge-o cu oul batut si bag-o in cuptorul incins la 190 de grade Celsius, pentru 20-25 de minute.
Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate
Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate