Cancan ultimă oră

S-a aflat! Ce vedete vor face parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” de la Pro TV

Publicat: 08 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat Ce vedete vor face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România de la Pro TV
Survivor

Surpriză la Survivor România 2022, de la Pro TV! O altă vedetă ar fi bătut palma cu postul din Pache Protopopescu pentru a lua parte în aventura din Republica Dominicană. Iar, potrivit informațiilor, este vorba despre un nume „greu” din România!

Postul din pache Protopopescu se pregătește, anul viitor, să difuzeze pe micile ecrane noul sezon ”Survivor România”, lucru ce îi bucură pe telespectatorii care apreciază și urmăresc acest tip de emisiune. Multe vedete vor călca pragul emisiunii, pentru o experiență de neuitat în Republica Dominicană, dar și pentru a se duela pentru marele premiu care va fi pus în joc. Gazda emisiunii va fi Daniel Pavel, cel care a prezentat formatul și la postul de televiziune concurent, Kanal D.

Cătălin Zmărăndescu, unul dintre concurenții de la Survivor România 2022, de la Pro TV?

Potrivit declarațiilor pe care le-a făcut Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, bodyguardul lui Gigi Becali, bărbatul ar fi bătut palma cu Pro TV pentru a lua parte în emisiunea ”Survivor România”, fiind una dintre vedetele din echipa Faimoșilor. Și, mai mult decât atât, fiul său și-ar dori să facă parte și el, însă din echipa Războinicilor, pentru a se „duela” cu tatăl lui.

”Cei de la Survivor, dacă sunteţi băieţi deştepţi şi vreţi să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemaţi-mă pe mine acolo. Ar trebui să mă duc la «Războinici», doar ca să-l iau pe tatăl meu pe traseu.

Sau puteţi să mă bagaţi în echipă cu el, nu ar fi nicio problemă. Oricum sunt mai cunoscut decât jumătate din ce aduceţi voi acolo. Deci, încă o dată, dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic”, a declarat Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, scrie Prosport.ro.

De asemenea, în show-ul de la Pro TV ar mai lua parte și alte persoane foarte cunoscute și îndrăgite din showbizul românesc, printre care: Marian Drăgulescu, Otilia Bilionera, Geta Sterp (sora lui Culiță Sterp), Cătălin Bordea, Roxana Ciuhulescu. Însă, până în acest moment, nu este confirmată, în totalitate, lista cu persoanele care vor concura în emisiunea „Survivor România” 2022 de la Pro TV.

PRO TV a anunțat colaborarea cu Acun Media, compania care produce formatul pentru mai multe țări, printre care Turcia, Grecia și Mexic, dar și a sezoanelor anterioare difuzate în România. În curând, toți fanii români vor avea oportunitatea de a trăi, încă o dată, unicitatea formatului care i-a făcut să nu se mai poată ridica din fața televizoarelor.

Pentru prima dată lansat în 1997, în Suedia, „Survivor” este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăși orice provocare și că își pot trăi viața departe de casă, fără resurse, în timp ce încearcă să găsească și strategia perfectă pentru a rămâne cât mai mult în competiție.

Regulile „Survivor” sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi (”Războinicii” și ”Faimoșii”) care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.

Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV a declarat:

„Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”.

Adauga un comentariu