Actualitate

S-a aflat un detaliu important în cazul accidentului de la Cobadin. În maşină se mai afla un adolescent de 17 ani – VIDEO

Publicat: 11 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat un detaliu important în cazul accidentului de la Cobadin. În maşină se mai afla un adolescent de 17 ani - VIDEO
S-a descoperit un nou martor în accidentul de la Cobadin

Ancheta privind accidentul de la Cobadin ar putea lua o altă turnură. În maşină în care au pierit două fete, şoferul de 16 ani, Darius, şi prietenul acestuia de 17 ani, se mai afla un alt adolescent de 17 ani, despre a cărei existenţă nu se ştia până acum.

Amintim că șoferul care a provocat accidentul de la Cobadin, a murit în dimineața zilei de 9 august.

accident Cobadin
tânărul de 17 ani coboară de pe locul de lângă şofer, la scurt timp după impact, se întoarce după rucsac şi pleacă fără să se asigure că prietenii săi sunt bine

În maşina implicată în accidentul de la Cobadin se mai afla o persoană

Un alt tânăr de 17 ani se mai afla în mașina care a provocat accidentul de la Cobadin, din județul Constanța. Băiatul este audiat acum ca martor în dosar. Băiatul i-a lăsat pe toţi în urmă, plini de sânge, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Motivul pentru care tânărul ar fi supravieţuit se datorează faptului că ar fi fost singurul din autoturism care avea centura de siguranţă pusă.

O altă cameră de supraveghere din zonă a surprins momentul în care maşina s-a izbit de un alt autoturism care ieşea din parcare. Iar pe imaginile video se vede cum tânărul de 17 ani coboară de pe locul de lângă şofer, la scurt timp după impact, se întoarce după rucsac şi pleacă fără să se asigure că prietenii săi sunt bine.

„Referitor la accidentul mortal produs la data de 5 august a.c., pe DN 3, în localitatea Cobadin, revenim și vă comunicăm următoarele: Cel de-al cincilea ocupant al autoturismului în care se aflau minorii a fost identificat încă din noaptea producerii accidentului, acesta fiind conștient și cooperant, nefiind necesară intervenția cadrelor medicale. Este vorba despre un tânăr, de 17 ani, care are calitate de martor în dosarul penal întocmit, acesta fiind pasager în autoturism”, au declarat poliţiştii.

Vă reamintim, tânărul în vârstă de 16 ani, Darius, care se afla la volan a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei excesive, a lovit puternic o maşină şi s-a oprit într-o altă mașină parcată.

Menţionăm şi că în aceeaşi seară, cu doar câteva ore înainte, Darius a postat o poză pe reţelele de socializare cu o sticlă cu vin și 2 pahare pline, el fiind la volan.

Adolescentul de 16 ani nu era la primul eveniment rutier de acest fel. Anul trecut, Darius a fost implicat într-un alt accident grav care, la fel ca şi acum, a fost filmat de o cameră de supraveghere. Adolescentul se afla la volanul unui triciclu cu remorcă, tot în Cobadin, atunci când a încercat să vireze la stânga şi a fost spulberat de un motociclist care circulă cu viteză şi nu a putut evita impactul.

doua fete ce au murit in accidentul de la Cobadin
Cele două fete au murit pe loc în urma impactului

Accident grav în Chicerea, judeţul Iași

Într-un context asemănător, precizăm că în dimineața zilei de 11 august, în jurul orei 04.00, un accident rutier deosebit de grav s-a produs în Chicerea, judeţul Iași. Se pare că o maşină a intrat într-o casă, iar în urma impactului două persoane sunt în comă, iar a treia a suferit răni ușoare.

Oficialii din cadrul IPJ Iași au transmis faptul că la volanul autoturismului care a intrat în casă se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani care consumase băuturi alcoolice, având o alcoolemie de 0,8 mg/l alcool pur în sânge. Din nefericire, au fost declarate patru persoane rănite.

„În dimineața zilei de 11 august a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Chicerea a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani.

În urma accidentului, șoferul și trei pasageri din autoturism au fost răniți. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Amintim, că s-a aflat un detaliu important în cazul accidentului de la Cobadin, din județul Constanța: în maşină se mai afla un adolescent de 17 ani, care este audiat acum ca martor.

Adauga un comentariu