Prima pagină » Actualitate » S-a lăsat cu scandal la Chefi la cuțite! Richard Abou Zaki s-a certat cu Antonio Passarelli, după jurizarea amuletei

S-a lăsat cu scandal la Chefi la cuțite! Richard Abou Zaki s-a certat cu Antonio Passarelli, după jurizarea amuletei

12 apr. 2024, 12:11,
în Actualitate

S-a lăsat cu scandal la Chefi la cuțite, unde Richard Abou Zaki s-a certat cu Antonio Passarelli, după jurizarea amuletei. Între cei doi s-a iscat o discuție aprinsă, fiind nevoie și de intervenția Irinei Fodor pentru a calma spiritele.

Richard Abou Zaki s-a certat cu Antonio Passarelli

Ultima amuletă a venit și cu o situație fără precedent la Chefi la cuțite. Antonio Passarelli a fost cel care a jurizat preparatele celor patru chefi, însă s-a arătat nemulțumit de cel făcut de Richard Abou Zaki.

Între cei doi s-a iscat o discuție aprinsă, fiind nevoie și de intervenția Irinei Fodor pentru a calma spiritele.

Antonio Passarelli a anunțat cine este câștigătorul ultimei amulete din acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite. Însă, atunci când a explicat de ce a oferit punctajele așa cum a făcut-o, bucătarul l-a supărat pe Richard Abou Zaki, care a fost nemulțumit de comentariile făcute de jurat.

„Avem astăzi un avantaj interesant: alege una dintre echipele adverse care la una dintre probe va fi condusă de al patrulea chef”, a fost amuleta anunțată de Irina Fodor.

Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner au gătit un preparat italienesc, iar jurizarea a fost făcută de Antonio Passarelli.

„V-ați străduit foarte mult, dar întotdeauna jurizezi cu gustul personal. Și dacă te superi sau te ofensezi…Nu vă supărați pe mine, eu am jurizat cu gustul meu personal”, a anunțat Antonio Passarelli.

Multe schimburi de replici dure

Tigaia de două puncte a mers la rețeta de vitello tonnato pregătită de Orlando Zaharia. Potrivit lui Passarelli, preparatul a fost mult prea sărat și vita nu a fost gătită cum trebuie. Trei puncte a primit Richard Abou Zaki pentru rețeta de ravioli cu ou.

„Ideea era bestială, totul echilibrat, dar când tu pui la o bucățică atâta un gălbenuș întreg, totul se aplatizează. Dar repet, ăsta e gustul meu personal. Ca și tehnică de produs, felicitările maxime”, a spus Antonio Passarelli.

Atunci, Richard Abou Zaki a reacționat dur, iar replicile între cei doi au început să curgă.

„Farfuria am făcut-o ca să omagiez un restaurant cu 2 stele Michelin de 40 de ani. Este o farfurie care a schimbat bucătăria italiană în toată lumea. Am avut onoarea ca să muncesc cu chef-ul care a fost unul dintre cei mai buni chefi din Italia și chiar așa se pune gălbenușul, așa sunt proporțiile”, a afirmat Richard Abou Zaki.

În timpul discuțiilor în contradictoriu, Antonio Passarelli a afirmat că nu ar plăti niciodată pentru a mânca un astfel de preparat.

„A fost răutăcios comentariul la adresa lui Richard când a spus că n-ar plăti nimic pe această farfurie”, a afirmat Alexandru Sautner.

„60 de euro costă”, a spus chef Richard.

„Poate să coste și 200 de euro. Pe mine restaurantele de 2, de 4, de 20 de stele Michelin nu mă interesează”, a completat Passarelli.

La rândul lui Orlando Zaharia a mărturisit că și el s-ar fi supărat dacă ar fi fost în locul colegului său.

„Îl înțeleg. În locul lui aș fi reacționat puțin mai rău”, a precizat chef Zaharia.

Richard Abou Zaki s-a certat cu Antonio Passarelli, după jurizarea amuletei, mai ales după ce juratul a spus că farfuria trebuie corectată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 ianuarie 2025
18 ianuarie 2025