Economic Local

S-au găsit firme care vor să construiască un teren de sport multifuncțional în comuna Ciurea! Costurile sunt de aproape 200.000 de euro

Publicat: 16 mart. 2020

Recent, Primăria comunei Ciurea a lansat o licitație pentru construirea unui teren de sport multifuncțional, în satul Lunca Cetățuii. Estimarea bugetară este de 1.022.605 lei, fără TVA, adică 217.000 euro. La procedură s-au prezentat Atlas Company SRL și Asocierea Con Ted Company SRL – Ischia SRL. În perioada următoare va fi declarat câștigătorul.

Noul obiectiv va fi amenajat pe o suprafață de teren de 3.773 metri pătrați. Asta presupune apariția unui teren de minifotbal și două terenuri de tenis. Gazonul sintetic va fi montat pe o suprafață de 2.853 metri pătrați. Totodată, luna trecută, Primăria comunei Ciurea a organizat altă licitație, pentru realizarea extinderii rețelei de canalizare în localitatea Lunca Cetățuii. Este vorba despre a treia etapă de modernizare. Proiectul este finanțat prin Comisia Națională de Strategie și Prognoză. Prevederea bugetară a licitației este de 10.139.611 lei, fără TVA, aproape 2 milioane de euro.

Adauga un comentariu