Prima pagină » Cultural » Salman Khan a spus de ce nu s-a căsătorit cu Iulia Vântur. După mai bine de zece ani de relație, actorul dă cărțile pe față

Salman Khan a spus de ce nu s-a căsătorit cu Iulia Vântur. După mai bine de zece ani de relație, actorul dă cărțile pe față

25 apr. 2024, 08:00,
BZI.ro, în Cultural

Foarte multe persoane se întreabă de ce nu s-a căsătorit Salman Khan cu Iulia Vântur. Acum, actorul a vrut să spună adevărul și să pună capăt la orice speculație.

Ultimul deceniu a adus o transformare radicală în viața Iuliei Vântur. Vedeta a ales să lase în urmă cariera de succes din România pentru a o lua de la capăt în India, unde și-a construit o nouă viață și o carieră promițătoare în industria cinematografică de la Bollywood.

Pe lângă cariera de succes, Iulia Vântur a cunoscut dragostea în India, în brațele celebrului Salman Khan. Povestea lor durează deja de un deceniu, stârnind curiozitatea publicului cu privire la un posibil mariaj. Recent, Salman Khan a abordat subiectul nunții în cadrul unei emisiuni TV din India, oferind indicii despre viitorul relației lor.

Salman Khan a spus de ce nu s-a căsătorit cu Iulia Vântur

Deși formează un cuplu de 10 ani, Salman Khan a declarat recent că nu are planuri imediate de căsătorie cu Iulia Vântur. Această declarație vine ca o confirmare a faptului că amândoi sunt mulțumiți de relația lor actuală și nu simt nevoia să o oficializeze prin căsătorie.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un ‘nu’ din ambele părți. Când ambele părți vor spune ‘da’, căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (…)

Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață.

Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla.”, a spus Salman Khan într-un interviu la India TV.

Ce spune Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan

De un deceniu, Iulia Vântur și Salman Khan scriu o poveste de dragoste de basm, în care fericirea este ingredientul principal. Prezența constantă a Iuliei alături de celebrul actor de la Bollywood demonstrează o conexiune specială și o dragoste reală, care le luminează viața de zi cu zi.

Recent, Iulia Vântur a oferit o perspectivă sinceră asupra relației sale de lungă durată cu Salman Khan. Vedeta a descris viața alături de celebrul star indian ca fiind plină de provocări, dar și de satisfacții.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el.”, a afirmat Iulia Vântur într-un interviu acordat pentru City Times.

De curând, Salman Khan a spus de ce nu s-a căsătorit cu Iulia Vântur chiar dacă au o relație de peste 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *