Economic Local

Salubris caută să cumpere un utilaj de 190.000 de euro! Licitația are loc mâine

Publicat: 02 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Salubris caută să cumpere un utilaj de 190.000 de euro Licitația are loc mâine

În cursul acestei săptămâni, pe data de 3 decembrie, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, organizează o licitație pentru cumpărarea unui utilaj. Se dorește achiziționarea unui încărcător frontal, în condițiile în care prevederea bugetară este de 895.000 lei, fără TVA, adică 190.000 de euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Toate produsele trebuie să fie acoperite de garanție pentru cel puțin perioada solicitată pentru fiecare produs. Garanția produselor trebuie să fie de minimum 24 de luni fără limită ore de funcționare. Perioada de garanție începe de la data livrării și semnării procesului-verbal de predare-primire a produselor și acceptarea produselor. În perioada de garanție, produsele defecte vor fi înlocuite de produse similare pe toată perioada imobilizării acestora. Garanția trebuie să acopere toate costurile rezultate din remedierea defectelor în perioada de garanție, inclusiv”, se arată în caietul de sarcini.

Conform descrierii tehnice, sarcina maximă care poate fi manevrată trebuie să fie de minimum 8.500 kg, motor turbodiesel de 6 cilindri, putere minimă de 250 CP, sistem de tratare a gazelor arse fără filtru de particule.

Adauga un comentariu