Economic Local

Salubris SA caută firmă pentru distribuirea corespondenței! Contractul este de 40.000 de euro

Publicat: 14 ian. 2021
Sediul Salubris din municipiul Iași
Distribuirea corespondenței la Salubris se va realiza cu firme specializate

Firmele de distribuire a corespondenței pot câștiga un contract de 40.000 de euro pus la dispoziție de Salubris SA, firma de salubritate a Primăriei Iași. Procedura este programată la finalul lunii ianuarie 2021. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 1 an

Firma de salubritate a Primăriei Iași caută firme care să furnizeze servicii de distribuire a corespondenței. Pe data de 29.01.2021 este programată licitația pentru achiziția serviciilor. Prevederea bugetară a procedurii este de 191.750 lei, fără TVA, aproximativ 40.000 de euro. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

„Conform programului anual al achizițiilor pentru anul 2021, este necesară încheierea unui contract de prestări servicii distribuire corespondență. Autoritatea contractantă urmărește achiziționarea de servicii de distribuire corespondență pentru a asigura distribuirea corespondenței autorității contractante atât la nivelul județului și municipiului Iași, cât și la nivel național”, se arată în caietul de sarcini.

În 2020, contractul a fost câștigat de către o firmă din București.

Vor fi trimise peste 80.000 de plicuri în cadrul contractului de distribuire

Conform necesarului, Salubris SA trebuie să trimită 11.000 de plicuri cu confirmare de primire și 75.000 de plicuri fără confirmare de primire.

„Numărul de trimiteri menționat este estimativ, fiind calculat pe o perioadă de 12 luni. Volumul de trimiteri poate fi majorat sau diminuat în funcție de necesitățile autorității contractante. Numărul de plicuri diferă de la o lună la alta. Autoritatea contractantă va expedia corespondența (0g – 2.000g) în plicuri format C4, format C5, fomat C6, format DL 110×220 simplu și cu fereastră. Prestatorul serviciilor se obligă să asigure expedierea corespondenței la destinatar. Prin acoperire națională se înțelege capacitatea de a distribui corerspondența la orice adresă de corespondență de pe întreg teritoriul național, respectiv livrarea trimiterilor la orice adresă de corespondență de pe teritoriul României. În aces sens, ofertanții vor prezenta lista punctelor de lucru și aria de acoperire a acestora”, se mai arată în documentația procedurii.

Firma de salubritate achiziționează materiale de protecție pentru anagajați

Totodată, Salubris SA a anunțat o licitație pe data de 21.01.2021 pentru furnizarea mai multor loturi de dezinfectanți și măști de protecție. Procedura a fost împărțită în mai multe loturi: măști de protecție de unică folosință (10.000 buc.), măști de protecție din bumbac, reutilizabile (16.000 buc.), gel dezinfectant (1.500 litri), dezinfectant lichid pentru suprafețe (200 litri).

„Materialul din care vor fi confecționate măștile trebuie să fie nețesut, să includă un strat de filtrare lipit sau poziționat între straturile de material, trebuie să aibă 3 straturi și minimum 3 pliuri. Produsul nu trebuie să se rupă sau să se destrame în timpul utilizării. Materialul din care este confecționată masca trebuie să fie hipoalergenic și să nu conțină substanțe toxice sau periculoase pentru organism”, se arată în descrierea lotului cu măști.

Contractul are o valoare estimată de 20.000 euro, fără TVA.

Adauga un comentariu