Economic Local

Salubris SA cheltuie peste 100.000 de euro pentru serviciile medicale destinate câinilor din padoc

Publicat: 30 apr. 2020

Pe data de 15 mai, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, organizează o licitație pentru contractarea unor servicii medicale sanitare veterinare destinate câinilor din padocul de la Tomești. Contractul are o valoare estimată de 536.000 lei, fără TVA, peste 100.000 de euro. Lunar sunt estimate 132 de sterilizări, 105 vaccinări antirabic, 36 eutanasieri, 105 microcipări, 580 tratamente în scop terapeutic, 105 imobilizări prin administrare de substanțe stupefiante. Totodată, în pachet sunt incluse 854 examinări zilnice. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni.

„Având în vedere că operatorul declarat căștigător își va desfășura activitatea în spațiul/locația achizitorului (3 containere tip birou – sală de operații, sală postoperatorie și birou dotate și echipate corespunzător, cu suprafața de 29,56 metri pătrați), acesta va fi obligat la plata unei chirii de către achizitor, la un preț stabilit înaintea semnării contractului de prestări servicii”, se arată în caietul de sarcini.

Comentarii
  • Examinari zilnice??? Pai daca se fac 105 microcipari inseamna ca se fac 105 adoptii lunar. Daca prin imobilizare intelegem capturare, inseamna ca tot atatia caini sunt adusi de pe strada. 580 tratamente in scop terapeutic????? Ce inseamna examinare zilnica, verifica cineva fiecare caine zilnic, sau se uita de la distanta sa vada daca mai traieste sau nu? Cine verifica toate aceste presupuse activitati? Si apoi, tratamentele in scop terapeutic se fac de obicei pe banii iubitorilor de animale, prin dontiile facute in diverse forme.

  • Ati fost la padoc sau comentati din auzite? Ce propuneti? Poate desfiintarea padocului si „eliminarea” animalelor prin metode barbare la care recurg niste indivizi needucati,necivilizati cu anumite tare…Padocul de la Tomesti este un model de ingrijire a animalelor fara stapan. Nu m-a platit nimeni sa fac aceste afirmatii. Mergeti si vedeti cainii, conditiile, urmariti postari pe retele de socializare.Cainii au mancare, apa, tarcurile sunt curate, personalul este dedicat, profesionist.Felicitari! O recomandare pentru cei care posteaza si induc in eroare opinia publica: daca nu puteti ajuta abtineti-va si nu faceti rau unor suflete nevinovate care si-au gasit alinarea in acest loc!

Adauga un comentariu