Cancan ultimă oră

Sanda Ladoși, criticată de propria mamă pentru cum își crește copiii. Ce i se reproșează artistei

Publicat: 16 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sanda Ladoși criticată de propria mamă pentru cum își crește copiii. Ce i se reproșează artistei
Sanda Ladoși, criticată de propria mamă pentru cum își crește copiii

Sanda Ladoși a dezvăluit de curând că a fost criticată de propria mamă pentru modul în care a ales să-și crească copiii. Sanda Ladoși și soțul ei, Ștefan Tache, sunt căsătoriți din 2006 și au împreună doi copii, Bogdan și Ioana.

Cântăreața a vorbit în cadrul unui interviu despre cum își crește copiii. Ea spune că nu a fost niciodată genul de părinte care să-i copleșească pe copii cu îmbrățișări excesive.

Ce fel de mamă este Sanda Ladoși

Din acest motiv, mama artistei i-a atras atenția că ar trebui să nu se mai comporte “ca o mamă vitregă”, făcând referire la stilul ei mai echilibrat de a-i crește, fără prea mult răsfăț, care nu le aduce nimic bun.

„Când erau copiii mici, mama mea a zis că sunt mamă vitregă. Nu eram genul de părinte care să își ia tot timpul copilul în brațe, să îl învețe în brațe. Mă rog, copiii sunt foarte iubiți, foarte îngrijiți. Dar, pentru mine este important să crească în echilibru. Asta spun de fiecare dată când sunt întrebată. Ce înseamnă educația copiilor mei? Un singur lucru, foarte mult echilibru, nu altceva. Ei trebuie să rămână într-o societate haotică și în acest haos să își păstreze echilibrul, indiferent ce se întâmplă. Acesta este cel mai important lucru pe care eu pot să îl ofer acestor copii”, a povestit Sanda Ladoși, pentru ego.ro.

Cum se menține Sanda Ladoși într-o formă de invidiat

Îndrăgita cântăreață a avut, în trecut, probleme cu greutatea. Însă a reușit să scape de ele cu ajutorul mersului la sala de fitness. Cântăreața este de câțiva ani pasionată de tot ceea ce înseamnă sport și mișcare, activitate care nu o ajută doar din punct de vedere estetic, dar care contribuie și la menținerea un tonus psihic bun. În plus, copii ei, Bogdan și Ioana, au fost și ei educați de mici să le placă sportul și mișcarea.

„O fac pentru mine, pentru starea mea fizică și psihică. Îmi place sportul. Ușor, copiii au crescut și am reușit să îmi fac timp pentru mine. Copiii mei fac sport de mici. Toate sporturile prin care eu am trecut i-am învățat și pe ei. Înot, schi, călărie, mișcare în aer liber. Bogdan face și fotbal. Ioana face gimnastică și baschet. Întotdeauna plec tonică de la antrenament”, a declarat Sanda Ladoși, acum câțiva ani, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Adauga un comentariu