Sanatate

Sângerări înainte de menstruație: Crema care va ameliora simptomele sindromului premenstrual

Publicat: 28 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sângerări înainte de menstruație Crema care va ameliora simptomele sindromului premenstrual

Tot mai multe femei suferă de sângerări înainte de menstruație. Mai mult decât atât, aproximativ 40% dintre femei se confruntă cu o serie de tulburări legate de ciclul menstrual. Simptomele sindromului premenstrual se manifestă la nivelul aparatului genital. Însă, pentru a scăpa definitiv de dureri abdominale, de spate și mamare îți vine în ajutor crema Mameldin.

În perioada ciclului menstrual, femeile suferă de dureri de sân și de umflarea acestora. De asemenea, pe lângă sângerările înainte de ciclu, menstruația devine extrem de dureroasă. Durerile sunt însoțite de un flux menstrual crescut și de cheaguri. De asemenea, femeile prezintă și unele schimbări comportamentale. Acestea devin tot mai agitate, iritate, depresive și panicate. Stările de furie și stres sunt mai pronunțate. Încep să apară și unele probleme dermatologice precum acneea și petele. Însă, cu ajutorul cremei Mameldin aceste stări neplăcute pot dispărea.

Sângerări înainte de menstruație: Cauzele acestui dezechilibru hormonal

Cu siguranță, fiecare femeie înainte de menstruație și în timpul acesteia suferă de stări de anxietate și chiar de depresie. De asemenea, sunt prezente durerile într-o formă extrem de pronunțată. Multe dintre femei prezintă și simptome care semnalează un dezechilibru între hormoni. Sindromul premenstrual este determinat de stres și emoții negative. Aceste stări determină la nivelul creierului eliberarea de substanțe cu rol protector de tipul substanțelor opioide.

Dezechilibrul între hormonii estrogeni, progesteroni și estro-progestativi provoacă sindromul premenstrual. Din cauza acestuia aproximativ 10% dintre femei prezintă forme severe care le împiedică să efectueze activităţi obişnuite. De asemenea, acest dezechilibru poate provoca mastodinia și mastopatia.

Mastodinia este considerată ca fiind manifestarea principală a sindromului premenstrual. Se caracterizează prin dureri la nivelul glandelor mamare care apar înainte de menstruaţie. Mastodinia, ca simptom dureros la nivelul sânilor, acesta poate fi însoţit de migrene, oboseală, dureri cu localizări diferite. Prin urmare, o femeie are nevoie de un tratament care este capabil să scadă nivelul prolactinei.

Mastopatia este o modificare benignă la nivelul sânului, fiind una dintre cele mai frecvente boli ale sânului la femeie. Pentru a preveni și ameliora riscul de a dezvolta o astfel de afecțiune, specialiștii recomandă produsul Mameldin. Această cremă conține un amestec de extracte din Vitex agnus castus şi Heracleum sphondylium care acţionează local, la nivelul receptorilor mamari, unde blochează acţiunea prolactinei. Cea din urmă fiind vinovată în dezvoltarea unor patologii grave.

Crema Mameldin te va ajuta să eviți o serie de stări patologice la nivelul aparatului genital

Un dezechilibru estro-progestativ poate apărea din cauza creșterii secreției de prolactină. Acest fapt influențează concentrația hormonilor gonadotropi hipofizat. Acest fapt scade secreția de progesterone. Astfel, apare dezechilibrul estro-progestativ în favoarea estrogenilor.

Faptul că o parte din cantitatea de estrogeni nu este contrabalansată cauzează o serie de stări patologice la nivelul aparatului genital feminin. Pe lângă, sindromul premenstrual, acest dezechilibru provoacă și tumori precum beningne sau malligne. Din această cauză femeile supuse stresului și emoțiilor negative sunt mai predispuse să dezvolte un sindrom premenstrual.

Pentru a evita durerile menstruale, sângerările înainte de ciclu, menstruațiile abundente și durerile mamare este bine să administrezi un tratament. Unul dintre cele mai eficiente produse în acest sens, demonstrat științific, este crema Mameldin.

Principiile active din Heracleum sphondylium şi Vitex agnus castus au o acţiune antiprolactinică locală şi corectează dezechilibrele hormonale între estrogeni şi progesteron de la nivelul glandei mamare. În care prolactina intervine ca verigă finală în exercitarea acţiunii steroizilor ovarieni. Astfel, prin blocarea acţiunii estrogenilor la nivelul receptorilor mamari se reduce efectul acestora asupra canalelor galactofore şi asupra permeabilităţii capilare.

Cu siguranță vei reuși să scapi de sângerări înainte de menstruație și de alte simptome neplăcute provocate de sindromul premenstrual dacă vei aplica acest tratament. Pentru a obține efectul dorit și pentru a scăpa de durere, specialiștii recomandă să aplici crema pe suprafața sânului de 3-4 ori timp de o zi. De asemenea, este indicat să folosești produsul și în perioada ciclului menstrual. Pentru a evita unele afecțiuni grave este bine să urmezi tratamentul timp de 3-4 luni sau chiar mai mult.

Adauga un comentariu